Mislio da mu žena ide kod KOMŠINICE Zlate, pa se popeo na 3. sprat: Iz stana prekoputa ga sačekao UŽAS

On je istakao da je posle tih scena doneo važnu odluku

Saznanje da smo prevarena nas nekada pogodi kao hladan tuš. Ipak, u tim situacijama, neretko i sami upadamo u slične zamke.

Takvo iskustvo doživeo je i jedan muškarac koji je 2017. podelio svoju ispovest.

U poslednje vreme baš često je išla kod komšinice Zlate koja živi na 3. spratu iznad nas. Nisam ni razmišljao, a ni slutio o čemu se zapravo radi.

Pre dve godine, dok je žena bila kod komšinice Zlate zvalo me staro društvo da odemo na pivo. Pošto je moja draga zaboravila mobilni, popeo sam se do komšinice da joj to kažem i da se javim da izlazim. Međutim, kada mi je Zlata, prelepa, fino obdarena crnka u kasnim tridesetim, otvorila vrata, samo se nasmejala i rekla da moja žena nije kod nje već kod komšije koji živi prekoputa njenog stana. Izgubio sam razum i toliko mi je bilo loše da sam morao da uđem kod komšinice da se osvežim, da dođem sebi.

Ne znam zašto, do tada nisam imao nikada potrebu da budem sa drugom ženom, ali neka energija je prošla kroz mene i bukvalno sam nasrnuo na Zlatu, koja se malo opirala, a onda mi je opalila žestoku šamarčinu i iserala me iz stana kao pseto. Pre nego što je zalupila vrata uspeo sam da čujem kako viče da ona nije prostitutka kao moja žena i da je verna svom mužu.

Potpuno deprimiran i bez volje za životom vratio sam se u svoj stan. Imao sam osećaj kao da sam totalni gubitnik. Nakon toga nikada više nisam ni pokušavao da budem sa nekom drugom ženom, jer ne želim da sramotim sebe i svoju decu.

Odmah sam pomislio da je najbolje da se razvedem, ali ne mogu to da uradim zbog dece. Koliko vole mene, toliko su vezani i za majku. Živimo u teškim vremenima i bojim se da ne krenu lošim putem, jer bio bi to veliki šok za njih. Život mi je upropašćen.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin