“MISLILA SAM DA SU NEKOG UBILI I UBACILI”: Užas na zagrebačkom groblju, prolaznici zatekli 15 OTVORENIH GROBNICA

0

Nepoznati vandali u ponedeljak su oštetili 15 grobova na severnom delu miroševačkog groblja, prenosi Jutarnji list.

 

Policija je izvršila uviđaj, a obavešteni su i vlasnici grobnica. Policija, kao i nadležne službe Gradskih groblja, sve istražuju, ali kako nezvanično saznajemo, vandali su otvarali i neke grobove, verovatno tražeći dragocenosti pokojnika.

“Gospođa koja ima porodičnu grobnicu mi je rekla da je oštećena grobnica u kojoj je njen otac sahranjen pre 30 godina. Prema oštećenjima, izgledalo je kao da je neko otvorio grobnice pajserom.”

 

“Više sam se uplašila da neko ne stavi telo u grob koga je prethodno ubio. Jer od pokojnika nisu mogli ništa da ukradu osim burme, rekla mi je ta gospođa”, rekla nam je prodavačica cveća na miroševačkom groblju.

 

Oštećeno 15 grobova

Na upit o oštećenjima grobnica u Miroševcu, iz zagrebačkog javnog tužilaštva odgovoreno je da je nepoznati počinilac u neutvrđenom periodu oštetio ukupno 15 porodičnih grobova.

 

Odmah po informacijama dobijenim od odgovornog lica za groblje, većina vlasnika, njih devetoro, identifikovana je i kontaktirana, a u utorak je obavljen uviđaj.

 

Potvrđeno je i utvrđeno da su nadgrobni spomenici pomereni i oštećeni, a kriminalističko istraživanje se nastavlja, odgovoreno je iz Policijske uprave zagrebačke.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU         I      FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *