Mislila je da joj je kokica zaglavila u ustima, ali ono što je ispalo bilo je zastrašujuće! (FOTO)

Ashley Smith (26) je jednog dana nakon jela, pomislila da joj se zaglavila kokica. Ipak, čeprkala je i shvatila da nije bila riječ o kokici već o nečemu što je vezano za njen slučaj prije 11 godina.

kokica-foto

Naime, prije 11 godina, sjedila je sa porodicom i prijateljima, družili su se. Jedan od njenih komšija s kojim je bila dobra, ponio je pištolj za koji je rekao da nije napunjen i da nema potrebe da brinu uopšte.

Igrao se pištoljem i upucao Ashley u lice, a metak je otišao u čeljust. Metak joj je oštetio oko i pretrpjela je razne posljedice. Obavila je operacije na oku , a i operacije ušiju.

Ono što se treba napomenuti jeste to da je Ashley bila još i trudna kada se sve to događalo. Kasnije je rodila bebu. Nakon raznih operacija, doktori su joj rekli da će metak zauvijek ostati na tom mjestu gdje je bio, u čeljusti.

Nisu se usudili da ga vade jer je bilo rizično. 11 godina kasnije, nakon jela imala je čudan osjećaj u ustima i mislila da joj je zaglavila kokica.

kokica-2

Čeprkala je, zakašljala se i ispao je upravo taj metak koji je bio zaglavljen toliko godina. Ashley danas živi lijep život i ima troje djece. Smatra da ne treba očajavati i zna da ima sreće što je uopšte ostala živa.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE