Miša Grof otkrio pravu ISTINU o smrti sina Vidoja: “Nije tačno da je imao 44 godine kada je UMRO”

Miša Grof, otac pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, ne može da dođe sebi nakon velikog gubitka, a sad je, nakon višednevnog javnog prepucavanja sa snajkom Nikolinom Pišek oko nasledstva, rešio da otkrije istinu o sinu i njegovoj smrti.

Iako je Vidoje Ristović preminuo još u maju ove godine, Miša Grof, iliti Vitor Ristović, ističe kako obdukcijskog nalaza – i dalje nema.

Foto: ATAImages
– Meni su rekli da se to čeka mesec i po, dva. Nisam dobio ništa. Trebalo je da dobijem nalaz obdukcije na kuću. Bio sam u policiji, u 29. novembru, ni oni nemaju podatke. Oni ništa nisu dobili. Rekli su mi: “I oni će dobiti”. I oni čekaju da dobiju! – ističe Miša, te navodi da nije istina da je njegov naslednik imao 44 godine kad je umro, već 42.

– Moj sin nikad nije imao probleme sa srcem. Plivao je. U zadnje vreme se jeste malo ugojio. On nije imao 44 godine, nije bio napunio ni 43 godine – dodao je Vidojev otac za “Premijeru”.

Podsetimo, Miša Grof je nedavno izgovorio stravične optužbe na račun Nikoline Pišek i optužio je da je ona kriva za smrt njegovog sina i da ga je koristila samo za novac.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin