MIROSLAVA (71) izašla iz kuće NOĆU da ide SPORED SEBE pa UGLEDALA KARAKONDŽULU na DVIJE noge – OD MITSKOG bića OTIŠLO sve niz NOGE

Autor snimka veruje da je kamerom uhvatio mitdko biće zvano nahual

 

Omar Madrid, korisnik TikTok-a iz meksičke Tihuane, objavio je pre neki dan video koji je brzo skupio više od 16 miliona pregleda jer navodno prikazuje nahuala, mitološko stvorenje na čiji spomen mnogi u Latinskoj Americi zadrhte.

 

Nahual, odnosno nagual ili naval, u ovdašnjoj kulturi bi se donekle mogao uporediti sa vukodlakom, a u suštini govorimo o osobi posvećenoj veštičarenju koja ima sposobnost da poprimi životinjski oblik, najčešće psa ili vuka.

 

Naravno, nahual nije nimalo bezazlen, navodno najveću pretnju predstavlja deci, pa utoliko i ne čudi što ga se praznoverni ljudi izuzetno boje.

 

Jasno je da treba biti prilično skeptičan oko toga da li ga je Madrid zabeležio pomoću nadzorne kamere, ali činjenica je i to da ne postoji očigledan problem sa snimkom. Takođe se mora priznati da noge nezvanog gosta izgledaju baš jezivo.

 

 

Bilo kako bilo, da se sa nahualima ne treba šaliti, svedoči i zapis star dve godine, koji podseća na slučaj kada je ceo grad Soledad de Doblado, smešten trideset kilometara od Verakruza, ustao na noge kako bi jednog ulovio.

 

Progontelji nahuala su tu noć bili spremni i da zapucaju kada su ga navodno ugledali u krošnjama drveća, ali im je ispred nosa, kako tvrde, odleteo u nebesa.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin