Mirno spavaj i neka te anđeli čuvaju: Sahranjen dečak koji je stradao tokom oluje u Novom Sadu

Ceo Novi Sad tuguje zbog gubitka mladog života

 

 

Na Almaškom groblju danas sahranjen dečak (12) koji je stradao u petak tokom oluje u Novom Sadu. Pred neutešnom porodicom i prijateljima, direktorka škole koju je pohađao stradali dečak održala je govor i uputila mu poslednji pozdrav.

 

“Dragi naš, tokom pet godina koliko si bio sa nama prošli smo razne situacije, ali ovo niko nije mogao da pretpostavi da će se desiti. Nešto je moglo da se ne desi u životu, ali nešto je opet neobjašnjivo, a opet dešava se. Sa nečim možemo da se izborimo, sa nečim da se suočimo. Suočavamo se danas sa tvojim preranim odlaskom.

 

Trebalo je da u septembru započnemo novu školsku godinu… Da nas ponovo nasmeješ svojim nestašlucima i da nas podsetiš koliko je lep tvoj osmeh bio. I baš takvog te pamtimo. Zato je tvoj odlazak jedini nerešiv problem za sve nas. Nema tog koji se protiv toga danas ne buni. Nisi ni zakoračio u život, a već iz njega izlaziš.

 

Mi ćemo te se uvek sećati. Naročito tvojih radosnih očiju, širokog osmeha i tvog trčanja kroz hodnike i naših glasova koji prate tvoje korake i opominju tebe i drugare. Nikada nam te niko ne može oduzeti, jer ti si ljubav, a ljubav je večna. Volimo te zauvek dečače naš. Mirno spavaj i neka te anđeli čuvaju”, glasi jedan deo govora direktorke škole.

Dečak je u petak oko 18 časova bio kod drugara da se igraju i tamo je bio tokom oluje. Kasnije je otišao do tetke kada je stradao od strujnog udara ispred njene kuće.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin