MIRNA (73) SAZNALA POD STARE DANE da JE MUŽ VARA, A ONDA je USLEDIO VELEOBRT upoznala LJUBAVNICU i URADILA nebjerovatnu STVAR

Da nikada ne treba da sudite o knjizi po koricama zaključila je i jedna žena koja je sasvim slučajno saznala za aferu svog supruga, što je kasnije dovelo do još neobičnijeg raspleta situacije.

Ona je, naime, za aferu saznala putem poruka koje su neprestano stizale na mobilni telefon njenog muža. Posle početnog šoka i suočavanja sa mužem koji je dao reč da će sve okončati, a ipak nije, susrela se licem u lice s ljubavnicom.

– Dotična je pristala da se nađe sa mnom. Bila je zapanjena mojom “verzijom priče” – da smo mi još u braku i da mi se kleo kako mu je ona samo afera za jednu noć, pa da je zbog nje čak tražio da ga premeste u drugu kancelariju. Rekla sam joj i kako mi je govorio da ga je bukvalno na poslu danonoćno proganjala – započela je priču očajna supruga.Keli je bila zapanjena onim što je čula. Njena verzija priče bila je daleko od te.

Njoj je rekao da smo razvedeni, a da čisto finansija radi živimo pod istim krovom. Govorio joj je i da nemamo uopšte seksualne odnose i da ga ja bukvalno opsedam, a ništa od toga nije tačno. Keli je uplašio izmišljenom činjenicom da sam neuračunljiva, zbog čega mora da beži od mene gde god me sretne – otkrila je ona.

Dve žene su došle do saznanja da je muškarac koga su obe zavolele zapravo vešt manipulator koji samo koristi njih obe.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin