MIRKO (29) U vezi sa sa SESTROM OD UJAKA! IMAMO ODNOSE u ŠUPI svakoga DANA – Ona se plaši reakcije porodice, šta da radim?

Ljubav ne bira ni vreme ni mesto da se dogodi a često ni u koga se možemo zaljubiti. Jedan očajan Britanac ispričao je kako se zaljubio do ušiju u svoju rođaku i sad ne zna šta da radi. On bi
Noć koja je sve promenila

Kako je ispričao mladić (29) koji je iz razumljivih razloga želeo da ostane anoniman, on se zaljubio u svoju 6 godina mlađu rođaku. Ona je ćerka njegovog ujaka tačnije mlađeg brata njegove majke. Upoznali su se tek pre 3 godine kad se on sa porodicom preselio iz Australije u Veliku Britaniju.

– Znao sam da postoji, ali osim slika koje mi je majka pokazala nisam znao ništa o njoj. Nakon što su se preselili i kupili kuću u blizini naše, počeli smo intenzivno da se družimo. Ubrzo su je zavoleli i moji prijatelji, izlazilo smo zajedno iako ja od početka nisam gajio bratske emocije prema njoj – počeo je svoju ispovest ovaj mladić.

Kako je vreme prolazilo on se sve više zaljubljivao u svoju rođaku, ali se plašio da joj otkrije svoja osećanja zbog porodice, ali i bojeći se njene reakcije. Jedne večeri nakon burnog izlaska u klub, ona je došla u njegov stan da prespava kao i mnogo puta ranije. Bila je to noć koja je sve promenila.

– Ona je spavala u mojoj spavaćoj sobi, a ja na kauču u dnevnom boravku. Zaspao sam, ali me je u sred noći probudio njen dodir. Uvukla se ispod pokrivača kod mene i počela da me mazi i ljubi. Nismo progovorili ni reč a te noći imao sam najbolji seks u životu – iskren je bio ovaj momak.

Šta će reći porodica
Nakon te prve večeri nastavili su da se viđaju i sad su već godinu dana u ljubavnoj vezi.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin