Mirjana skrivala mračnu tajnu: ‘Muž ne zna da nije otac naše djece, a ljubavnik nema pojma što sam napravila’

Mirjana je dva puta prevarila supruga, a njen ljubavnik ne zna da je ostala trudna te da ima dvoje izvanbračne djece…

 

Čitateljica portala Moje vrijeme Mirjana (61) živi na hrvatskoj obali te je otkrila da je u sretnom braku, no da je zatrudnjela s drugim muškarcem, a njen suprug misli da su to njegova biološka djeca.

 

Mirjana je visokoobrazovana te još uvijek radi. Tvrdi da se udala iz ljubavi.

 

Udala sam se iz ljubavi, na četvrtoj godini fakulteta. Naravno, nismo odmah željeli djecu. Stvorili smo topli dom i kad smo poželjeli dijete, to jednostavno nije išlo. Svi pregledi su bili uredni. Govorili su nam da samo trebamo biti strpljivi”, istaknula je.

Ona je nakon devet godina braka imala avanturu s drugim muškarcem. Upoznala ga je na seminaru koji se održavao daleko od grada u kojem živi.

 

Opet je ostala trudna nakon preljuba

 

“Svidjelo mi se njegovo društvo, i tako smo završili u sobi. Tih nekoliko dana bilo je lijepo. Vratila sam se doma i nakon nekog vremena shvatila sam da sam trudna. S tim muškarcem nisam nastavljala komunikaciju. Rodila se kći, muž i ja bili smo presretni. Ljubav naša, našoj sreći nije bilo kraja.

 

Kako je rasla, čak su govorili da sliči na mog supruga”, otkrila je Mirjana koja je tada imala isključivo poslovni odnos s biološkim ocem svoje kćeri.

No, njih dvoje ponovo su se prepustili strastima nakon nekoliko godina za vrijeme poslovnog puta na drugi kontinent. Mirjana je opet ostala trudna.

 

“Moja djeca su rođeni brat i sestra. Muž je sretan. Muškarac koji je poslužio svrsi nema pojma. On ima svoju ženu i djecu. Na seminare više ne idem. Sada idu mlade kolegice. Imam dobrog muža, djecu, dobar brak i tajnu koja ide sa mnom u grob. Ne treba mi ničija osuda. Dovoljno je da živim s tom tajnom. Ne znam što muž misli. Nikada nije dao nikakve naznake da išta naslućuje”, istaknula je Mirjana na kraju svoje ispovijesti.

Ovakvi slučajevi u Hrvatskoj vrlo su česti. Iz privatnih laboratorija, koji obavljaju testove očinstva, otkrili su da svaki peti otac u Hrvatskoj odgaja dijete kojem nije biološki otac. Žene češće od muškaraca traže DNK test kako bi saznale tko je biološki otac njihove djece.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

– KLIKNI OVDJE  www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin