MIRA ušla U SOBU pa ZATEKLA muža KAKO IMA ODNOSE sa SESTRIČINOM – Bolestan slučaj šokirao region

Prema presudi, ona je supruga “grebala po licu i udarala po glavi, a i rođaku je udarila po licu

 

U julu ove godine pojavila se priča iz Hrvatske koja je potpuno šokirala region. Sve je počelo kada su dve žene i muškarac proveli noć uz alkohol, a završilo se tako što su na sudu osuđeni i primorani da plate oko 20.000 dinara (odnosno 1.300 kuna).

 

Naime, u stanu u Zagrebu, žena (41), njen suprug (37) i njegova sestričina (41) proveli su noć uživajući u alkoholu, ali je ovo pijanstvo dovelo do užasnog raspleta.

 

Muškarac i njegova sestričina su se povukli na spavanje u ranim jutarnjim časovima, a supruga je ostala da raspremi stan, preneo je tada portal “Danica.hr”. Međutim, priča je dobila bizaran obrt kada je u 11.50 ujutru žena ušla u spavaću sobu i zatekla supruga i njegovu rođaku u intimnom odnosu.

– Videla sam nju na njemu i pitala šta to rade. Znam da sam glasno vikala i potom se sukobila s njima – ispričala je 41-godišnjakinja na sudu.

Prema presudi, ona je supruga “grebala po licu i udarala po glavi, a i rođaku je udarila po licu, dakle, primenila je fizičko nasilje u porodici”.

Ni njih dvoje nisu bili pitomi, oni su ženu gurali, a sestričina se obračunovala udarcima po glavi i telu. Suprug je svedočio kako je odmah pozvao policiju, a zajedno sa sestričinom tvrdio je da nisu ništa imali među sobom. Ipak, sud je ipak, poverovao supruzi jer je navodno bila najmanje pijana.

Sve troje su proglašeni krivim i kažnjeni sa  kaznom od 1.300 kuna po osobi, odnosno oko 20. 000 dinara.  (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin