Mina Iz Novog Sada Čekala Svatove, A Svekrva Joj Uputila JEZIVU REČENICU: Nije Mogla Da Veruje Šta Čuje

Mina iz Novog Sada čekala svatove, a svekrva joj uputila JEZIVU REČENICU: Nije mogla da veruje šta čuje

 

Naslušala se, kaže, raznih priča o odnosima snaja i svekrva, ali ni slutila nije da će biti suočena sa tako jednom mračnom upadicom na dan svog venčanja

Svaka devojka kada se udaje zamišlja da će joj to biti najradosniji dan u životu, ali ispovest mlade Novosađanke Mine (25) pokazuje da realnost ponekad demantuje i zdrav razum.

 

Naime, kako je ispričala, sa svojim momkom, sada već suprugom Bojanom bila je u skladnoj vezi nepune dve godine pre nego što su odlučili da se uzmu. Porodice sa obe strane su zdušno podržavale njihov brak, čak su se pre i prijatelji upoznali na večeri i lepo se slagali. Sve je delovalo idealno… A onda je doživela nešto što ni u najgorem košmaru nije mogla da zamisli.

 

– Bila sam sa majkom, ocem i mlađom sestrom u našem stanu, svi smo se već spremili za venčanje i čekali mog Bojana da dođe da me “kupi”. Ne pamtim da sam ikada u životu bila toliko uzbuđena, “kuljalo” mi je u stomaku, kao neka pozitivna trema.

 

Jednostavno nisam mogla da dočekam da dođu, da te običaje ispoštujemo i da konačno budemo u braku, on je bio čovek mog života. Oboje smo završili fakultete, zaposlili se, mogli smo da se osamostalimo. Nekako su se sve kockice poklopile i bio je trenutak za brak i stvaranje porodice – priča Mina.

 

Međutim… Kako objašnjava i dalje uznemirena devojka, na njenim vratima se začulo zvono, svatovi su bili na pragu, a ona od uzbuđenja skočila sa fotelje da ih dočeka. Vrata je otvorio njen otac i nakon “cenkanja” oko “cene” mlade, sa osmesima i zdravicom uz domaću rakiju pustili su ih da uđu u dnevnu sobu i počaste se pre polaska u crkvu.

 

– Stajala sam u hodniku, ispred ogledala, i popravljala šminku i frizuru pre nego što pođemo. A onda mi je svekrva Svetlana prišla nečujno sa leđa, zapravo je krenula do toaleta i onako usput mi dobacila nešto što me je prenerazilo – nastavlja devojka.

 

– Kakva je ovo atmosfera, kao da smo na nekoj sahrani? Ajde, Mina, dete, nasmej se malo, zapevaj nam nešto, pa nećemo još da te sa`ranjujemo… Tako je poluglasom i ironično to dobacila da sam ja ostala da stojim u onom hodniku bez teksta – priča Mina.

 

Naslušala se, kaže, raznih priča o odnosima snaja i svekrva, ali ni slutila nije da će biti suočena sa tako jednom mračnom upadicom na dan svog venčanja.

 

– Dan je do kraja protekao u najboljem redu, svatovi su bili veseli, muzika dobra, posluženje još bolje… Ali kada smo moj Bojan i ja uveče došli u svoj stan i ostali nasamo, meni su i dalje u ušima samo odzvanjale zloslutne misli njegove majke.

 

I ma koliko pokušavala da ih zaboravim, da ubedim sebe da nije ništa loše mislila nego da joj se omaklo, ne uspevam da nađem opravdanja za takvo ponašanje.

 

Mužu ništa nisam ispričala, bojim se da bi to stvorilo neke sukobe, a ja težim miru i u našoj kući i među našim porodicama. Nadam se da se ništa slično neće ponoviti i da ću sa svekrvom održati korektan odnos – završava šokirana Mina.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:          INSTAGRAMU          I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin