Milutin Mrkonjić se NIKAD NIJE RAZVEO od zakonite supruge Daše i do poslednjeg dana je vodio računa o njoj, bili su 30 godina u braku

Iza sebe ostavio je neutešnu partnerku Anu Bekuti, ali i zakonitu suprugu Draganu Dašu Mrkonjić.

Iako je sa Anom proveo deset nezaboravnih godina, Milutin se nikada nije razveo od Daše koja je završila Pravni fakultet i godinama je radila kao advokat.

Daši je kancelarija bila registrovana u stanu u kojem je živela sa Mrkom. Takođe, malo je poznato da je Daša bila i sudija, a sa Mrkom je u braku provela više od trideset godina.

Uprkos rastanku Daša i Mrka su ostali u dobrim odnosima, a često su se viđali. Mediji su pisali da je Mrka uvek o njoj brinuo, kao i da je ona veliki fan Ane Bekute. Čak su i njih dve u dobrim odnosima.

– Šta to ima veze, on ne živi sa njoj već 10 godina ali znači poštuje tu ženu sa kojom je proveo 40 i nešto godina u braku. I ja to poštujem. Naravno, kao što i on poštuje neku moju prošlost, moju decu. Mi smo samo svesni ljudi koji se poštuju i razumeju i koji su stvari od samog starta stavili na pravo mesto- rekla je ranije za “Blic” Ana Bekuta, pa dodala:

– Nikada nisam bila ljubomorna, pa nema razloga ni sada da budem. Ja sam jedna samosvesna žena. Nas dvoje u ljubavi ne kalkulišemo. Ponašamo se onako kako osećamo. Prija nam to što smo non-stop zajedno. Jedno drugo negujemo koliko god je to moguće u ovim godinama.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin