“Milunija ustala iz GROBA, pa MUZA gađala krastavcima”: BLAGOJE iz Pirota pričao da mu se žena POVAMPIRILA ubledeo ko AVET kad MU JE OVO URADILA

Šok ispovest o neobičnom bračnom paru

 

Pre tri godine javnost je šokirala priča o neobičnom bračnom paru iz Crnoklišta, sela blizu Pirota, a mi vam u celosti prenosimo šta se tačno među supružnicima dogodilo i zbog čega su ljudi ostali zatečeni kada su čuli za ovaj nesvakidašnji događaj.

 

Naime, 2019. godine, Blagoje Pešić (66) je javno tvrdio da njegova žena Milunija i dalje ustaje iz groba i baca mu kamenje po krovu. U nastavku uznemirujuće ispovesti je izneo i kako mu Milunija zabija noževe po zidovima. Njegove reči potvrdili su tada sin Bojan i unuk Željko.

 

– Prvo mi niko nije verovao – rekao je Blagoje i dodao – a onda su došle komšije i uverile se da nigde nema nikoga, nebo vedro i ni daška vetra, a kamenje se samo od sebe diže i udara u kuću. U kući se događaju stvari za koje samo ona zna. Na sve to jedan dan su po kuhinji leteli rasečeni krastavci i paprike, a to je salata koju je tražila da joj odnesem na grob kad umre – rekao je tada uznemireni čovek.

 

Tražio spas

Pošto su on, sin i unuk živeli u strahu i noćima nisu spavali, siroti Blagoje se prvo obratio vračarama, koje nisu uspele da mu pomognu, a nakon toga spas je potražio u crkvi.

 

– Bio sam očajan, onako se više nije moglo živeti. Tražio sam pomoć na sve strane, samo da nas moja pokojna žena ostavi na miru. Išao sam kod vračara, davao novac, one su pokušavale nekim magijama da oteraju Miluniju, ali uzalud. Zbog toga sam odlučio da odem u crkvu i da molim sveštenike za pomoć.

 

Oni su došli kod mene, okadili mi kuću i molili se za spas moje porodici. Na našu radost, od tog dana pa do sada duh moje bivše žene se više nije pojavljivao da nas maltretira. Prestala je da mi se sveti i nadam se da sada počiva u miru. Opraštam joj sve što je radila samo da to ne ponavlja i da ne plaši decu.

 

Potrudiću se da je više nikada ne naljutim, idem joj svaki dan na grob, a za svaku godišnjicu ću da zakoljem jagnje i da to upriličim kako dolikuje. Samo da se nikada više onako ne naljuti – ispričao je tada potresen Blagoje, koji je potom podsetio šta je sve preživeo zajedno sa svojim sinom Bojanom i unukom Željkom:

 

– Od Petrovdana naši životi su postali pakao. Tada su počele da se dešavaju strašne stvari iza kojih sam odmah znao da stoji moja Milunija. Prvo su se ovce same odvezivale, pa mi je deo stoke nestao, a potom je nastao pravi haos.

 

Sedam dana zaredom kamenje od po dva kila se iz čista mira podizalo sa zemlje na visinu od pet metara i svom silinom udaralo i razbijalo crepove na kući i štali. Uz to je u kući iz čista mira razmeštala krevete i palila sveće. Na sve to jedan dan su po kuhinji leteli rasečeni krastavci i paprike, a to je salata koju mi je tražila da joj nosim na grob kada umre.

 

Ostavljala mi je i poruke ispisane na brašnu u šupi “ne nerviraj se” i zvala me telefonom i nešto šaputala. To je bila prava agonija. Moj unuk, sin i ja noćima nismo spavali – prisetio se nesrećni Blagoje.

 

I komšijama laknulo

Nakon što su sveštenici oterali Milunijin duh, i u Crnoklište se vratio život. Meštani koji su se krili u svojim kućama sa navučenim zavesama na prozorima sada ponovo šetaju sokacima, zahvalni što je duh Blagojeve bivše žene napustio selo.

 

– Svima nam je lakše otkad su popovi osveštali kuću. Milunijin duh više ne dolazi kod Pešića i selo ne živi u strahu. Celo selo je ovo preživljavalo zajedno sa našim komšijom Blagojem. Išli smo kod njega, čuvali stražu i ono što smo tamo videli nemoguće je rečima objasniti. Dobro je što ju je konačno oterao, sada se vratio mir u selo – rekao je komšija Boško Stoilkov.

 

Svetila se jer ju je Blagoje tukao

Meštani Crnoklišta otkrili su da je Milunija sa onog sveta iskaljivala bes na muža jer ju je godinama maltretirao i iskorišćavao.

 

– To i sve ostale stvari radio je Milunijin duh i jasno je da Blagoju nije bila čista savest. Ona je bila mirna, dobra i jako vredna žena, a on baš i nije bio muž za primer. Ponašao se jako ružno, tukao ju je i zato mu sada nakon smrti ovako vraća – rekao je Blagojev komšija.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin