Miloš poslije 30 godina pronašao Zdenku: RODILA ME, ALI JE NIKADA NEĆU I NE MOGU ZOVNUTI MAJKOM (Video)

Davne 1992. godine Zdenki Mijailović uzet je sin koji je dat na usvajanje. Od tad ga nije vidjela. Međutim, Miloš Dubljević je svoju biološku majku uspio da nađe preko Fejsbuka.

Majka kojoj je sin uzet, objasnila je kako je došlo do toga da joj Centar za socijalni rad oduzme prvorođeno dijete.

“To je bilo 1992. godine kada je rat u Jugoslaviji počeo, Miloš je imao dvije godine, on je došao do prozora i sekund je falio da padne sa njega. Nakon toga Centar za socijalni rad mi je oduzeo dijete i dao ga na usvajanje. Nisu htjeli da nam daju informaciju gdje nam je dijete, niti su roditelji koji su ga usvojili htjeli, da se dođe do te informacije”, ispričala je ona.

Miloš je naveo da osobe koje su ga usvojile doživljava i osjeća kao svoje roditelje, a da Zdenku poštuje.

“Sa 13 godina sam saznao da sam usvojen, poslije toga sam sam u sebi preispitivao da li da tražim svoju majku. Roditelji su mi rekli da me nisu ranije obavijestili o tome ko mi je majka, u strahu da ću otići od njih.

Majka koje me je usvojila mi je rekla prije nego što je preminula, da mogu da pronađem Zdenku ali da je ne zaboravim. Volim roditelje koji su me usvojili i doživljavam ih kao svoje roditelje. Kad sam pročitao Zdenkinu knjigu, dvoumio sam se da li da je upoznam, jer sam se osjećao razočarano.

Ne zamjeram joj ništa ali ne mogu da zaboravim ko me je podigao i ne osjećam se kao dio njene porodice. Zdenka mi je draga ali ne mogu da joj se obraćam sa mama jer 30 godina ništa o njoj nisam znao”, rekao je Dubljević.

Zdenka je navela da bi sve drugačije uradila da je mogla.

“Ne mogu da mu zamjerim na ovakvoj reakciji, povrijedilo me je što mi ranije nije sve ovo rekao jer bih zaista željela da mi je to prenio. Da mogu da vratim vrijeme drugačije bi postupila ali nažalost to nije moguće”, navela je Zdenka.

Miloš je dodao kako mu je falila majčinska toplina i da se za vrijeme svoje posjete Zdenki u Nici osjetio kao da emocija koju je od nje i njene porodice dobio nije bila prava.

“Vidio sam kako se ona ophodi prema svojim ostalim sinovima i osjećao sam se kao da sam tu suvišno, kad smo se susreli na televiziji reagovao sam emotivno, kako nju ne bih povrijedio”, izjavio je Dubljević. (RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin