MILORADU svega Preko glave: NE MOGU VIŠE, MOJA žena JE NEZASITA SAMO SKAČE po MENI DOKTORE pomagaj! ŠTA DA RADIM?

Preko glave mu je svega: NE MOGU VIŠE, MOJA DJEVOJKA JE NEZASITA

 

Postoji izreka koja glasi “Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari”. I dok bi većina muškaraca sigurno sanjala o ženi koja je uvijek raspoložena za igrarije u krevetu, veliki broj njih vjerovatno nikad neće osjetiti da ih partnerka baš pritiska na intimne odnose. Ipak, nisu svi te sreće. Ovo je intimna ispovijest muškarca kome je “điđi miđija” preko glave.

Naime, jedan Britanac potražio je pomoć Drage Savete jer ima specifičan problem sa svojom partnerkom. Počeo je priču tako što je objasnio da ima 32 godine, a njegova djevojka 28 i da su zajedno već devet mjeseci.

 

Spojila ih je aplikacija za onlajn upoznavanje i nakon nedjelju dana dopisivanja ugovorili su prvi sastanak. Kako kaže, bilo im je nevjerovatno i nisu skidali osmjehe sa lica. Čak su i otkrili da imaju mnogo toga zajedničkog.

 

Nakon toga je napomenuo da obično ne spava s djevojkama na prvom sastanku jer ne želi da steknu pogrešan utisak i pomisle da želi samo neobaveznu vezu.

 

Ipak, kada ga je pozvala kod sebe u stan, mladić je priznao da nije mogao da odoli. Istakao je da se bukvalno bacila na njekga dok su prolazili kroz ulazna vrata njenog stana. Evo kako je on opisao njihovu prvu zajedničku noć.

 

“Na kraju smo imali, ruku na srce, najbolji se*s u životu. Ona je veoma samouvjerena žena i nije se plašila da mi kaže šta želi. Imali smo odnose triput te noći. Obično mi treba nekoliko sati pauze između, ali pretpostavljam da zbog jakog uzbuđenja koje sam osjetio nisam imao poteškoća da vodim ljubav više puta u cugu tokom te noći – otkrio je on.

 

On smatra da je upravo tu i nastao problem među njima. Naime, tvrdi da je te večeri postavio sebi visoke standarde i da upravo zbog toga ona ima velika očekivanja, koja on, pak, ne može uvijek da zadovolji.

 

Zbog toga je ona stalno razočarana. Momak je napomenuo da njegova partnerka očigledno ima nevjerovatno jak se*sualni nagon i želi da imaju odnose svakog dana i to dva ili čak i triput dnevno.

 

Kaže da je ponekad i raspoložen za tako česte odnose, ali dešava se da nekada i nije i zbog toga ona postaje neraspoložena i ljuta. Optužuje ga da je vara ili da je više ne smatra privlačnom. Ukoliko pokuša da joj objasni da je prosto umoran, ona mu kaže da “stisne zube” i da prestane da kuka.

 

Čak ga je i upozorila da je posljednji momak sa kojim je izlazila želio da imaju se*s samo dva ili tri puta nedjeljno, pa ga je zbog toga ostavila. On je sada zabrinut za budućnost veze jer i sam smatra da je se*s dva ili tri puta nedeljno njegov maksimum. Ovim riječima je objasnio kako se osjeća:

 

“Osjećam se pod pritiskom da budem stalno spreman za se*s, što dovodi do problema u postizanju ili održavanju erekcije. Vidim da je ona isfrustrirana i plašim se da će me ostaviti zbog nekog drugog – rekao je on.

 

Ključ je u razgovoru i dogovoru

Draga Saveta portala San je pažljivo razmotrila njegov problem i rekla mu da neusaglašenost u se*sualnom nagonu među partnerima čest problem u vezama, pokušavajući time da ga uvjeri da nije usamljen u cijeloj situaciji.

 

Takođe ga je posavjetovala da uvjeri svoju djevojku da mu je i dalje privlačna, ali i da joj objasni da je pod pritiskom zbog njene učestale želje za se*som. Objasnila mu je da su problemi sa erekcijom najčešće psihološki i naglasila da će njeni stalni zahtjevi za se*som samo pogoršati ovu situaciju i njegove tegobe.

 

Kao glavno rješenje problema, Draga Saveta mu je predložila da sa djevojkom ozbiljno porazgovara o ovome kada su oboje hladne glave, a ne u u spavaćoj sobi. Ono na šta bi oboje trebalo da se fokusiraju jeste pronalaženje kompromisa koji bi osigurao da su oboje zadovoljni i zadovoljeni.

 

Ipak, ako to ne uspije, istakla je da bi im možda odlazak u savjetovalište za parove mogao pomoći  u rješavanju problema ovo dvoje ljudi.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin