MILORAD posumnjao DA GA ŽENA VARA – PA NA nagovor KOMŠIJE posudio DRON – Kad JE USNIMIO ženine NOGE SVE MU se ZANEBESALO (VIDEO)

Sumnjičavi muž je pre nekoliko godina odlučio da upotrebi dron da vidi da li ga žena vara, da bi se suočio sa okrutnom istinom.

Na snimku se vidi kako automobil ulazi na parking, zaustavlja se, a onda njegova žena ulazi u njega. Džon je potvrdio svoje sumnje kada je primetio da se njegova supruga, pre nego što je ušla u automobil, naginjala kroz prozor vozila i romantično pozdravljala nepoznatog muškarca.

– Treba da izgledaš lepo za muškarca sa kojim ćeš prevariti ženu – rekao je ljuti na snimku, komentarišući da mu supruga popravlja frizuru da bi izgledala bolje.

– Znam da ne mogu da krivim samo čoveka, ali u tom trenutku sam bio spreman da ga ubijem. Čekao sam nekoliko dana da se smirim, a onda sam postao očajan. Najviše brinem za svoju decu – rekao je on.

Sumnju u ženino neverstvo izazvao je poznanik i predložio mu da dronom pokuša da otkrije istinu. Konsiljo je tada, kako prenosi nevs.com.au, podneo zahtev za razvod. Par ima dvoje dece.

RBSM RADIO 

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin