Milioni ljudi su videli kako se putnici OPHODE prema VOZAČU autobusa i ne mogu da veruju (VIDEO)

Viralni snimak iz Kanade veoma je dobro ilustrovao razliku u kulturi

 

Kanađani su na glasu kao izuzetno ljubazni ljudi. Toliko prednjače u srdačnosti da ih ponekad čak i zadirkuju na društvenim mrežama, a njihovo ophođenje prema drugim ljudima učinilo se slatkim i korisnici TikTok-a nadimka “The Fat Passport”.

 

Naime, ona je primetila da svako pre izlaska iz gradskog autobusa najpre zahvali vozaču, a njen snimak već je sakupio gotovo osam miliona pregleda na spomenutoj platformi.

 

Da se isto tako ponašaju u gradskom prevozu, u komentarima su se pohvalili i Australijanci, Irci, Holanđani, Finci, Šveđani, Britanci, Italijani… a jedna Novozelanđanka je napisala da ćete u njenoj državi čak dobiti i prekorne poglede ostalih putnika ako odlučite da napustite vozilo bez pozdrava.

 

 

Međutim, kada su u komentarima na red došle istočnoevropske države, pojedini su priznali da tamo nema baš svako običaj da se zahvali vozaču, a jedna Poljakinja iskreno je napisala da zabeleženim prizorima nikad nije prisustvovala u svojoj državi.

 

Naravno, ima situacija i kada je naprosto nemoguće pozdraviti vozača, pogotovo kada se na brzinu napušta pretrpano vozilo na srednja ili zadnja vrata, a kako se Kanađani snalaze u takvim situacijama, nije objašnjeno u snimku.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin