MILINKA stigla ranije KUĆI sa POLJANJE pa ZATEKLA najbolju KOMŠINICU sa NJENIM SUPRUGOM – ŽENA IZNELA izneo ŠOK DETALJE nakon INCIDENTA

ISPOVIJESTI 

Milunka M. iz  jednog malog sela u Srbiji imala je veoma neprijatan događaj kada se vratila ranije kuči nakon poljoprivrednih dužnosti. Naime ova 61-godišnjakinja,, je  uhvatila svog dugogodišnjeg partnera u prevari sa ni manje ni više nego najboljom konom.

Pored toga, ona je izjavila, kako je tokom njihovog braka doživela čak dva pobačaja, prvi u 18. a drugi u 21. nedelji. Nakon čega je po njenim rečima upala u tešku depresiju.

Međutim, odlučila je da sve preseče i ostvari svoju dugogodišnju želju, da se posveti više sebi i svojim željama. To joj je dalo samopouzdanje, i započela je posao koji je oduvijek želela, a nije imala podršku supruga, koji joj je bio nevjeran, po svemu sudeči puno godina.

Preselila se u svoju stariji kućicu i kupila 3 krave, pa se počela baviti proizvodnojm sira, kajmaka, putera i ostalih mliječnih proizvoda. Takođe je ostvarila svoj san, i počela se baviti ljekovitim biljem, koje joj je dalo radost i sreču u životu.

Počela je upoznavati nove ljude, i bila je veoma srećna kada im može pomoći. Po prirodi veoma prijatna i nasmijana, ova žena je unosila radost u srca drugih ljudi.

Kasnije su zadovoljne mušterije odlučile da joj sakupe novac i da joj kupe još 7 preslatkih ovčica, pa je od njihove vune pravila  predivne džempere, šalove i kape. Bila je poznate po tome da to tako lijepo i pedanto radi, da su se mušterije stalno vraćale po još proizvoda.

A od ovčijeg mlijeka je pravila razne pripravke…

Nakon nekog vrijemena jedan dobri udovac koji takođe mnogo voli ljekovito bilje, upoznao se sa njom i ljubav se rodila, pa makar i u kasnim godinama. On je bio njena srodna duša. Nakon godina tuge i nerazumjevanja, njena dobrota prema svima se isplatila, i ona je pronašla nekoga sa kime može popiti kafu na miru, i imati slične vizije…

Na kraju joj je ta izdaja i dobro došla. jer joj je otvorila nova vrata ka radosti i sreči…

Milunka danas inspiriše  i druge žene koje su prošle kroz poteškoće da ne odustaju, i da se često loše stvari u životu pretvore u mnogo dobre, samo trebamo biti malo strpljivi, kako bi sačuvali sebe i lično poštovanje.  Za dobre osobe nakon poteškoće, uvijek dođe olakšanje…

(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin