Milica je saznala da je muž već tri godine vara sa bivšom ženom: On sve negira, a dokazi su više nego očigledni

“Tri pune godine me vara sa svojom bivšom ženom, a ja do sada nisam imala pojma o tome”

 

Poverenje je ključ svake uspešne veze i jednom kada se izgubi, teško može ponovo da se vrati. Naročito ako saznate da vas je partner lagao godinama…

 

Ovo je istinita priča koja se desila jednoj Milici. Ona je zbog privatnosti htela da ostane anonimna, pa je svoju priču podelila na internetu bez navođenja preciznih ličnih podataka..

Naime, ona je otkrila da njen muž živi dvostrukim životom, a evo kako.

 

“Vikendom on viđa svoju decu iz prethodnog braka i uvek mi je govorio da svi zajedno provode vikend kod njegovog brata, a u stvari je uvek bio sa svojom bivšom ženom”, priča prevarena i razočarana Milica.

 

Njen suprug ima decu iz prvog braka, a sa njom ima jednogodišnjeg sina.

 

“Kada sam se porađala, bila sam sama, jer je on bio sa svojom drugom porodicom. Tri pune godine me vara sa svojom bivšom ženom, a ja do sada nisam imala pojma o tome. U jednom trenutku mi je postalo sumnjivo i uradila sam ono što sam morala – krišom sam mu proverila telefon i imala sam šta i da vidim. Iz prepiske sa bivšom ženom, koja mu je u imeniku upisana samo pod slovom S., jasno je da među njima postoji nešto što nije samo odnos bivših supružnika koji imaju roditeljsku dužnost prema zajedničkoj deci. Ona mu tepa, oslovljava ga sa Medo… “, kaže ova žena, priznajući da joj je saznanje da je muž laže, nanelo veliki emotivni bol i razočaranje.

 

Ali, shvatila je da ne može da ćuti i sasula mu je sve u lice.

 

Međutim, kada mu je rekla da zna za sve, nije očekivala da će reagovati na način na koji je reagovao, što ju je tek razbesnelo…

 

“Pobesnela sam kada je mene, nakon svega, optužio da ga previše proveravam i ispitujem. On ne radi već godinama, ja mu većinu stvari finansiram. Prošla me je zaljubljenost i polako shvatam da se ništa neće promeniti.

 

Uvek mu je neko drugi kriv za njegove pogrešne poteze u životu. Mislim da možda moj brak nije vredan borbe, ne znam. Ali sve više sumnjam da mu ima spasa…”, kaže ona i priznaje da je toliko sluđena da nije u stanju racionalno da razmišlja.

 

“Treba mi da ohladim glavu, i povređenost i ljutnju da stišam, jer mi dobuju u glavi poput bubnjeva. Tek kad budem smirena, moći ću da donesem prave odluke.

 

Šta biste vi uradili u ovoj situaciji, da ste na mom mestu?”, pita Milica korisnike interneta.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJT

KLIKNI OVDJE       www.rbsm-serije.com

Pratite nas na         INSTAGRAMU         I      FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin