MILANIJA (18) se ZALJUBILA u MAMINOG novog MUZA i IZGUIBILA NEVINOST SA NJIME – ISPOVJEDILA se KOMSIJI a ON SVE ISTRKELJO i IZNEO DO DETALJA

Devojka od 18 god podelila je sa pratiocima na Instagramu svoju bizarnu priču i potražila je savet. Počela je izlaganje pričom o tome kako je čitavog života odrastala bez oca i kako joj je kasnije bilo teško da pronađe partnera sa kojim bi bila bliska.

– Imam 18 godina, a moja mama 38. Otac je otišao još kada sam bila beba i nikada nisam imala očinsku figuru. Mama je oduvek izlazila i dovodila kući razne momke, a oni nikada nisu bili dobar odabir. Ovaj put ima savršenog dečka. On ima 41 godinu i u svakom mogućem smislu je divan – započela je priču ova devojka, a prenosi Sun.

Ona je dalje nastavila sa otkrivanjem svoje intime i poručila kako je do tada imala dva momka, ali ni sa jednim nije imala seks.

ShutterstockTinejdžerka koja ne zna šta da radi

– Prosto nisam našla čoveka sa kojim bih to poželela. Onda mi je drugarica za 18. rođendan poklonila vibrator kako bi se našalila sa mnom. Jedan dan sam ga otpakovala i čitala uputstvo za upotrebu, kada je iznenada mamin dečko upao u moju sobu pošto me je mama tražila na telefon. Video je vibrator na krevetu i htela sam da propadnem u zemlju zbog sramote. Od tog trenutka nešto se među nama promenilo – nastavila je ona.

Devojka od svega 18 godina je bila privučena starijim muškarcem koji je bio u vezi sa njenom majkom i često noćio kod njih.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin