Milan upao komšinici Jasni u kuću i skinuo gaće: Kada je čula šta hoće, skočila je kroz prozor

Bizaran slučaj s*ksualnog uznemiravanja u Hrvatskoj dobio je sudski epilog

 

Neverovatan slučaj dogodio se u julu ove godine u Hrvatskoj. Prema presudi suda, Milan (prezime nije objavljeno) iz Bjelovara je s*ksualno uznemirio svoju komšinicu Jasnu tako što je ušao u njenu kuću u kojoj je tada bila sama.

 

Kako piše portal Danica.hr on joj je rekao: „Dođi ovamo da se j***š i popušiš mi k***c. Nakon toga je skinuo pantalone i gaće i izvršio s*ksualno uznemiravanje. Onda je rekao: „Ako ne slušaš, ja ću te ubiti“. Zbog toga je žena pobegla iz kuće kroz prozor.

 

Ponašanje okrivljenog je za posledicu imalo povredu Jasninog dostojanstva ličnosti i dovedena je u neprijatnu i ponižavajuću situaciju, naveo je sudija u presudi. Istovremeno je naglasio da je Milan, u cilju izazivanja straha i neprijateljskog, ponižavajućeg i uvredljivog okruženja, radnjama polne prirode povredio dostojanstvo drugog lica i počinio prekršaj iz Zakona o ravnopravnosti polova.

 

On je kažnjen sa 40.000 kuna (oko 623.000 dinara) i mora da plati još 100 kuna (1.557 dinara) za sudske troškove.

 

Kazna je, prema rečima sudije, „srazmerna težini prekršaja i nastalim posledicama, s obzirom na to da je upornost okrivljenog u ovakvom društveno neprihvatljivom ponašanju ocenjena kao otežavajuća okolnost“.

 

Presuda doneta ovih dana je ništavna i na nju Milan može da uloži žalbu u zakonskim rokovima.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin