Milan udario na obraz komšinici Jasni: UPAO JOJ U KUĆU, SKINUO GAĆE, A ONA OD ŠOKA ISKOČILA KKROZ PROZOR

Nevjerovatan slučaj dogodio se u julu ove godine u Hrvatskoj. Prema presudi suda, Milan (prezime nije objavljeno) iz Bjelovara je s*ksualno uznemirio svoju komšinicu Jasnu tako što je ušao u njenu kuću u kojoj je tada bila sama.

Kako piše portal Danica.hr on joj je rekao: „Dođi ovamo da se j***š i popušiš mi k***c.

Nakon toga je skinuo pantalone i gaće i izvršio s*ksualno uznemiravanje. Onda je rekao: „Ako ne slušaš, ja ću te ubiti“.
Zbog toga je žena pobjegla iz kuće kroz prozor.

Ponašanje okrivljenog je za posljedicu imalo povredu Jasninog dostojanstva ličnosti i dovedena je u neprijatnu i ponižavajuću situaciju, naveo je sudija u presudi. Istovremeno je naglasio da je Milan, u cilju izazivanja straha i neprijateljskog, ponižavajućeg i uvrjedljivog okruženja, radnjama polne prirode povrijedio dostojanstvo drugog lica i počinio prekršaj iz Zakona o ravnopravnosti polova.

On je novčano kažnjen, a kazna je, prema riječima sudije, „srazmjerna težini prekršaja i nastalim posljedicama, s obzirom na to da je upornost okrivljenog u ovakvom društveno neprihvatljivom ponašanju ocijenjena kao otežavajuća okolnost“. Na ovu presudu Milan može da uloži žalbu…

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin