MILAN ima OVCE, KRAVE imanje SVAKA KRAVA ko BIK ALI nijedna DA IH MUZE niti DA SE UDA ZA NJEGA ovo IM JE IZGOVOR

Još uvek se pamti čuveni oglas Milana Tomića iz sela Gojina Gora koji je na fejbuku objavio da bi se rado oženio ali onom koja se ne libi seoskih poslova, štale i stoke. Poziva je u prvi mah bilo dosta, ali više od onih žena koje su želele da mu daju podršku, a ne da se udaju za njega i sa njim dočekaju starost. Jesen je prošla a Milan se oženio nije, ali kako kaže od te namere ipak i dalje ne odustaje iako je evidentno da današnje devojke beže od sela kao “đavo od krsta”.

– Sve su htele da se druže, ali nijedna nije htela da ostane. Da li su se uplašile teškog života na selu, ili im nešto drugo nije odgovaralo to ne znam. Iz čitave te priče proizašla je jedna ozbiljna veza, koja se ipak nije srećno završila. U našem selu nije bilo nijedno venčanje niti krštenje. Sveštenici obavljaju samo parastose, a ako se ovako nastavi ovde kod nas više ni sveštenik neće imati posla – kaže za RINU, Milan Tomić iz sela Gojina Gora čiji je oglas na fejsbuku u kom traži svoju srodnu dušu uzdrmao Srbiju.

– To je moja najveća želja, da se moj Milan oženi. Svakoj majci njeno dete je najbolje, ali on je zaista veliki čovek i ne bi se ta žena koja bi došla ovde nikad pokajala. Svi misle da se u selu preteško radi, ali nije to mnogo teže od stajanja za kasom u prodavnici osam sati dnevno, ili raditi u nekoj fabrici, ovde će bar biti svoj na svome – kaže Milanova majka.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)