Metova majka je otišla na pravedeniji svijet, a on zbog jedne poruke i dalje plače

0
Nakon što je jedan muškarac objavio pismo koje mu je majka na samrti ostavila – svijet se slomio od tuge. Ovakvih sudbina je na svakom koraku, ali rijetko koja stigne do javnosti. Nakon što pročitate ovo pismo vjerujemo, da ćete odmah pozvati svoje roditelje

 

Grcali u suzama

Na platformi Redit je podijeljena jedna ispovijest nakon koje su svi grcali u suzama. Naime, jedan muškarac podijelio je javno srceparajuće pismo koje je napisala njegova mama prije nego što je umrla od raka.

 

Met koji je postavio pismo na platformi društvenih medija rekao je da mu majka nedostaje svakodnevno. Iako ga poruka tjera da plače, Met kaže da plače “sa osmjehom na licu”. U poruci upućenoj Metu je pisao:

 

„Pišem ovo pismo u nadi da ćeš ga jednog dana pronaći. Nadam se da si znao koliko te volim! Imaš najljubazniju dušu od svih koje sam poznavala. Uvijek si bio tu za mene kada si mi bio potreban. Napustio si posao znajući da nećeš imati nikakve prihode samo da bih imala nekoga da me vodi na tretmane. Kakva sjajna stvar! Hvala na tome! Nadam se + molim se da ste blizu Kristi + Kajl. Porodica je sve. Nadam se da ste pronašli osobu svojih snova, da ste veoma srecni + zadovoljni u svom životu, tako ste zaslužili. Jedno od najboljih vremena koje sam provela sa tobom bilo je na Grounds for Sculptures. Sjećaš li se? Uvijek ću paziti na tebe. Uvijek sam se više plašila da te ostavim nego smrti. Bio si najbolji sin ikada! Do ponovnog susreta! Ljubavi vječna, mama –  pisao je u pismu.

 

A čitaoci su ostali da jecaju, kako je jedna osoba prokomentarisala:

 

„Brate, ja plačem nakon što sam ovo pročitala. Vratiću se, moram da zagrlim mamu“.

 

„Kao neko ko je takođe izgubio svoju mamu zbog te strašne bolesti, ovo me ružno rasplače“.

 

„Ovo me je natjeralo da pozovem mamu, plakao sam kada se javila i pretpostavljam da je znala da mi nedostaje jer živimo u različitim državama i samo me je pustila da završim da plačem. Nikad se nisam osjećao tako dobro.

 

Volite roditelje

„Plačem. Tvoja mama mora da je bila nevjerovatna, a ti mora da si bio veoma dobar sin. Tako mi je žao zbog tvog gubitka. Čuvaj se, Met! – samo su neki od komentara čitalaca koji su se nizali ispod objave.

 

Nažalost, Met je također otišao na internet forum i objavio vijest da je i njegova tata “sada na intenzivnoj njezi zbog komplikacija sa rakom”.

 

Podsjetio je sve da “ljudima koje volite kažete koliko vam znači” i da ih “svakodnevno podsjećate da ih volite”. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE                   www.rbsm-serije.com

Pratite nas na        INSTAGRAMU        I      FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *