Connect with us

Zanimljivost

Metak, poziv i TRI ĆERKE: Svi strahuju od KRVNE OSVETE na Cetinju, a ove stvari su ostale nerazjašnjene

Published

on

Sedam dana prošlo je od momenta kada je pomahnitali Vuk Borilović u krvavom piru na Cetinju ubio deset osoba i šest ranio, a brojna pitanja o ovom užasnom zločinu i dalje su otvorena. Posle trodnevne žalosti, i dalje se spekuliše o motivu masovnog ubistva, ali i o tome ko je Borilovića zapravo likvidirao.

Otvorena su i pitanja da li je crnogorska policija kasno reagovala, da li je broj žrtava mogao da bude manji… U svakom slučaju, ostaće zapamćeno da je pomahnitali konobar ubio Natašu Pajović Martinović i njena dva maloletna sina Marka i Mašana, porodicu Drecun – Dimitrija, Danijelu i Rajka, Milana Mitrovića, svog ujaka Gorana Đurišića i sestre Aleksandru i Danijelu Radunović.

1. ŠTA JE MOTIV?

Od prošlog petka do danas nije tačno poznato šta je motiv masakra. Prvobitna verzija je bila da je Borilović likvidirao Natašu Martinović i njene sinove zbog kašnjenja u plaćanju kirije. Posle se pojavila vest da se ubica prvo posvađao sa ujakom. Nadležni organi i dalje nisu objavili šta je bio tačan uzrok zločina kakav se dugo nije dogodio na ovim prostorima.

Foto: Drustvene mreze

2. ČIJIM METKOM JE LIKVIDIRAN?

Da li je Borilović stradao od metka nekog od policajaca koji su odgovorili na poziv građana ili ga je usmrtio Nenad Neno Kaluđerović? Odgovor na ovo pitanje i dalje nije poznat pošto se, kako tvrde nadležni organi Crne Gore, čekaju rezultati veštačenja.

Foto: Printscreen/Instagram

3. KADA JE STIGAO POZIV?

I dalje nije poznato u koje vreme je policija dobila poziv i prvu informaciju o pucnjavi. U policijskom saopštenju prvobitno je rečeno da je prvi poziv stigao u petak 12. avgusta u 15.30, a da su policijski službenici bili na licu mesta tri minuta kasnije.

Naknadno je u delu medija objavljen listing poziva policiji u kome stoji da je policija obaveštena o svemu u 15.22 časova. Policija je na ovu informaciju odgovorila da će biti „preduzete dodatne provere poziva i usklađenosti registratora vremena, kao i dalje provere listinga”.

4. KO JE POSLAT NA MESTO ZLOČINA?

U javnosti se od prvog dana postavlja pitanje da li su službenici policije koji su ušli u okršaj sa Borilovićem bili adekvatno opremljeni. Pitanje koje se postavlja je da li su imali pancire, da li su bili naoružani dugim cevima i da li su imali opremu potrebnu za adekvatnu reakciju.

Policija je saopštila da je u trenutku prijave bilo angažovano 12 službenika policije, a naknadno još deset. Postavljeno je i pitanje da li je na lice mesta mogla ranije da stigne specijalna protivteroristička jedinica. Policija je navela da su oni došli na mesto zločina tek nakon što je ubica likvidiran.

5. DA LI JE LEČEN?

Oprečne su i informacije o tome da li je Vuk Borilović bio lečen u ustanovama za psihički obolele. Njegova majka kategorički demantuje ove navode, mada se u medijima pisalo da je ubica trebalo dan pre masakra da bude pregledan u psihijatrijskoj ustanovi u Dobroti. Ako je to istina, postavlja se i pitanje kako je takvo lice moglo da ima legalno oružje, iz koga je i poubijao ljude.

 

Foto: Facebook

6. KOGA JE ZVAO DOK JE UMIRAO?

Činjenica da je Borilović posle likvidacija telefonom pozivao porodice ubijenih posebno je intrigantna. Policija je potvrdila da je oko 15.30 Vuk pozvao muža ubijenih Nataše, Marka i Mašana – Miloša, i da ga je obavestio da je pobio njegovu i svoju porodicu.

Kada je ubio Miloša Mitrovića u dvorištu kuće, pozvao je njegovu suprugu i obavestio je o tome. Pošto je pogođen sa pet metaka, on je pozvao još jednu osobu, čiji identitet nije poznat, i rekao joj da je ranjen i da misli da neće preživeti. Taj razgovor je obavljen oko 15.50.

7. DA LI PRETI KRVNA OSVETA?

Danima se spekuliše da li je zbog užasnog zločina koji je Vuk počinio stradati njegova porodica. Činjenica da je Vuk imao tri ćerke, ne i sinove, navela je mnoge da posumnjaju da bi moglo doći do osvete.

Opet, ima i onih koji tumače da je osveta i te kako moguća. Bilo kako bilo, Vukova porodica je sklonjena na sigurno, a on je, u prisustvu samo četiri člana porodice, sahranjen na tajnoj lokaciji.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Zanimljivost

Seljan UREĐIVAO voćnjak, pa ISKOPAO nešto zapanjujuće: To mu je draže od svakog blaga (VIDEO)

Published

on

Jedan poljoprivrednik iz Gaze otkrio je u svom voćnjaku mozaik iz Vizantijskog perioda.

Kitnjasti vizantijski podni mozaik koji prikazuje razne šarene ptice i druge životinje slučajno je otkriven u Gazi nakon što je palestinski voćar pokušao da zasadi novo drveće na svojoj zemlji.

Salman al-Nabahin je otkopao relikviju dok je radio u svom voćnjaku. Pokušavajući da otkrije zašto neka stabla masline nisu pustila korenje kako bi trebalo, Nabahin i njegov sin počeli su da kopaju. Tada je sekira, kako je ispričao, njegovog sina udarila u „nešto tvrdo i nepoznato”.

– Tražio sam na internetu… Saznali smo da je to mozaik iz vizantijskog doba. Ja to vidim kao blago, naravno, ne lično, draže mi je od blaga – rekao je otac sedmoro dece.

Palestinsko ministarstvo turizma i antikviteta saopštilo je da „podijum obuhvata nekoliko mozaičkih panela koji prikazuju životinje i razne prikaze karakteristične za društveni života tokom vizantijske ere”.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  IZMEĐU SVETA I MENE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/category/izmedu-sveta-i-mene/

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Zanimljivost

PEŠKIRI SU GRUBI ZBOG 1 GREŠKE KOJU PRAVITE: Vratite im mekoću očas posla, uradite samo jednu stvar!

Published

on

Ako su vam peškiri grubi i kruti, evo gdje griješite i kako da im vratite mekoću!

Malo toga je ljepše od onog divnog osjećaja kada se čisti, nakon tuširanja, obrišete mekanim peškirom. Nažalost, peškiri često postanu grubi i kruti, a razlog tome su greške u pranju koje pravimo!

Lora de Bara, žena koja na društvenim mrežama često objavljuje isprobane savjete za čišćenje i održavanje higijene u domu, otkriva gdje griješimo i kako da vratimo mekoću peškirima.

“Ako su vam peškiri grubi i kruti poslije pranja, to je zbog nagomilanih proizvoda na vlaknima peškira. Oni prirodno imaju veliku moć apsorpcije, pa prilikom pranja ne budu dobro isprani, a to se dešava ako je veš mašina prepuna ili ste stavili previše deterdženta. On će se zadržati na vlaknima peškira, zbog čega više neće dobro upijati i biće grubi na dodir”, priča Lora.

Ali, nije sve izubljeno jer se mekoća peškira vrlo jednostavno može vratiti.

“Ubacite peškire u mašinu bez deterdženta. Dakle, ubacite ih normalno u bubanj, a umjesto deterdženta sipajte dvije šolje sirćeta. Sirće je prirodni čistač, tako da će skinuti sve proizvode sa vlakana peškira. Takođe, eliminisaće mirise, a dobro je i za mašinu”, kaže ona, dodajući da peškire sirćetom ne perete na temperaturi višoj od 60 stepeni jer voda treba da bude mlaka, ne vrela.

“Ako su peškiri mnogo kruti i tako je već neko vreme, možda će vam trebati još jedno pranje, gde ćete umesto deterdženta ubaciti šolju sode bikarbone i ponovo ih oprati”.

Lora dodaje da je soda bikarbona prirodno sredstvo za čišćenje, koje će ukloniti ostatke proizvoda na vlaknima peškira.

Još jedan savjet je da prije nego što okačite peškire da se suše, da ih dobro protresete, kako bi se vlakna “otvorila” i bolje osušila.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

Zanimljivost

“Prodala sam se za 5.000 evra”: Srpkinja se udala za 40 godina STARIJEG Švajcarca i shvatila GORKU istinu

Published

on

Želeći da na lakši način dođe do novca i podmiri, kako svoje, tako i troškove svoje porodice, upustila se u vezu zbog koje se sada kaje

 

Ispovest Srpkinje koja je ostavila sve i otišla u Švajcarsku, često ponovo ispliva na internetu i šokira sve. Naime, njena priča bi možda i bila obična da ona svoju udaju nije doživela kao neku vrstu prostitucije.

 

Želeći da na lakši način dođe do novca i podmiri, kako svoje, tako i troškove svoje porodice, upustila se u vezu zbog koje se sada kaje. Ona je opisala kako je shvatila gorku istinu da novac ne može da zameni ljubav i porodicu:

 

– Udata sam za čoveka koji je od mene stariji 40 godina. Upoznala sam ga kad sam čuvala decu u Švajcarskoj…. Nisam ja ni ružna, ni glupa, ni… Kada se sada osvrnem iza sebe, vidim da sam pobegla od svega što volim, da sam se “spasila” od svega za čime sada patim. Brojim dane kada ću u Srbiju. Kada odem u rodnu kuću zagrlim sve što mi je godinama bolo oči.

 

A on, moj muž, pomogao mi je oko kredita moje majke, oko dugova za struju u očevoj kući (naravno da sam dete razvedenih roditelja), oko dedine sahrane, bratu za ovo i ono…

 

Vidite, ja sam otisla u Švajcarsku da sa prvog drveta naberem lovu za sve to. To drvo sam našla odmah… ima 40 godina više od mene. Jeste on super, inteligencija, stav, maniri, visok, zgodan, ali star. Sve kad se skupi, pomogao mi je sa oko 5.000 evra. Sve ovo posle je bilo moje iživljavanje zato što mi se moglo.

 

Ja sam prodala sebe za 5.000 evra! A kakva je svadba bila… a što mi je “kavali” tašna bila… Bez obzira na celu situaciju, bez obzira što su vam možda i roditelji razvedeni, devojke, molim izdržite! Kajaćete se ako uradite kao ja. Ja želim i da vratim vreme, pa čak i godine da vratim.

 

Ne prodajte se za nešto što je nekome mesečna plata. Ja samo igrom sreće nisam tamo neka javna elitna sponzoruša, koje čak i ja mogu u ovom kontekstu da pomenem. Izdržite dok dođe onaj pravi. Ne dajte sebe lako. Ne dozvolite da stradate ni zbog bližnjih – završila je devojka.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on Facebook

Facebook

Pin on Pinterest

Pinterest

Tweet about this on Twitter

Twitter

Share on LinkedIn

Linkedin

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

September 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Popularno

Copyright © 2021 Radio Balkan Seher Mahala