Meštani Gradačca u potpunom šoku posle krvoprolića: Društvenim mrežama kruži potresna poruka

Meštani Gradačca u potpunoj su neverici i šoku posle svega što se desilo, a društvenim mrežama širi se veoma potresna poruka.

Naime, na Fejsbuk stranici Gradačac objavljen je tekst koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a koji je napisan kao ga je pisala Nizamina i Nerminova ćerkica.

“Babo moj, bila sam tako mala, imala sam samo devet meseci kad si mi zadao najveću bol u životu. Zašto si to uradio, babo? Zašto si mi ubio mamu? Zašto baš pred mojim očima, babo? Bila sam tako mala da nisam mogla ništa ni reći, ni mamu odbraniti, ostavio si me na podu da ležim tako bespomoćna i gledam kako je tučeš, kako je prebijaš do iznemoglosti. Zašto si to uradio babo? Oduzeo si mi nešto najpotrebnije u životu, oduzeo si mi snagu, moj miris, dušu, zaštitu, sve si mi oduzeo i ostavio me samu… da odrastam bez mame i bez tebe, babo”, navedeno je u objavi.

Kako je dodato, Nermin je trebalo da bude zaštitnik porodice, a ne ubica majke svog deteta.

“Trebalo je da budeš uz nas, uz mene, a ne protiv nas i da me ostavljaš samu. To ni najveći neprijatelj ne bi mogao da mi uradi, ali ti si, babo, uradio. Mogao si me ostaviti samu, mogao si mi ubiti majku, mogao si mi oduzeti detinjstvo, ali, babo, nadam se da nikada u životu neću naići na osobu kao što si ti, a pogotovo da to bude moja voljena osoba. I kada odrastem verovatno ću se pitati zašto nemam roditelje kao sva deca, slomiću se kada čujem sve ovo… gledat ću drugu decu kako ih mama čuva, gledaću kako ih babo nosi na ramenima dok oni imaju onaj mali dečiji osmeh. To će biti deca koju babo neće ostaviti samu u šumi i pred njima ubiti njihovu mamu jednim metkom iz pištolja. Svi ce imati svoje detinjistvo, a ti si meni, babo, moje, oduzeo i mamu i babu i detinjstvo, oduzeo si mi sve… Ostah siroče zbog tebe, babo. L. M.”, piše u Fejbuk objavi.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin