Medved “influenser” je hit na mrežama: Nabasao na KAMERU, a njegovom sledećem potezu svi pričaju (FOTO)

Medved iz Kolorada u SAD, napravio je oko 400 selfija kamerom za divlje životinje.

Prema lokalnim zvaničnicima, kamera za snimanje pokreta u Bolderu snimila je oko 400 fotografija radoznalog crnog medveda prošlog novembra.

Gradsko odeljenje za otvoreni prostor i planinske parkove instaliralo je devet kamera za praćenje i učenje o lokalnim vrstama divljih životinja, uz minimiziranje ljudskog prisustva u osetljivim staništima. Jedna od kamera snimila je oko 580 fotografija, a na oko 400 njih prikazan je isti medved.

– Ove slike su nas nasmejale, a mislili smo da će i drugi. U ovom slučaju, medved se posebno zainteresovao za jednu od naših kamera za divlje životinje i iskoristio priliku da napravi stotine selfija – rekao je jedan od zaposlenih upomenutoj službi.

 

 

Zvaničnici kažu da većina životinja ne primećuje kamere, koje se aktiviraju kada životinja stane ispred njih. Snimaju životinje poput jelena, dabrova i manje radoznalih crnih medveda dok se bave svojim poslom, ali ovaj medved je bio opčinjen njome.

Ova metoda fotografisanja ne plaši životinje i ne nanosi im štetu, a koristi se za mapiranje područja sa divljim životinjama i posmatranjem njihovog ponašanja prikazuje njihov život i način na koji se prema njima treba ponašati.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin