MEDICINSKA ZVEZDA SRBIJE ponovo ostavlja ljude u NEVERICI: Žene su mu druga specijalnost, SVE ONE IMAJU DIJAGNOZU DA SU MALO LUDE (FOTO)

Branimir Nestorović

Novi dan nova „izjava“ doktora Nestorovića. Od kako je pandemija krenula ovaj doktor je, čini se, češća pojava u medijima od onih koji bi trebali informisati javnost o situaciji u Srbiji.

Najčešće izjave ove, sada već „medijske ličnosti“, su se odnosile na zdravstvenu situaciju i pretežno je njegovo mišljenje bilo suprotno od ostatka kriznog štaba. Ne čudi što je sada u solo pohodima u raznim emisijama i intervjuima.

Nedavno je u svom autorskom radu doktor Branislav Nestorović je pored svih tema zahvatio i temu žene, pa samim tim i ženske ljepote rekavši “Zna se šta je žena.

Ona mora da bude mačkasta, mora da ima ono nešto ženstveno u sebi.“ sve više detaljišući svoje stavove o suštini prave žene dodajući  „Prava žena mora da bude malo luda i povremeno da ti gricka džigericu.“

On smatra da je abrazivna veza sasvim obična pojava i da žena koja „gricka džigericu“ je nešto potpuno normalno. „Ne sme da ti bude dosadno s njom i to je suština cele priče.“ dodao je Nestorović i za kraj definirao kako „Nema tu nekog tipa žene, kad sretneš pravu onda znaš da je žena”.

Ovo je dio njegovog teskta koji je dio njegovog autorskog rada koji je nedavno objavljen na blogspot.com.

Evolucija ovog doktora nas vodi u sasvim nove tematske okvire, možda je zaista vrijeme da mu neka medijska kuća (na žalost ima kandidata) ponudi kakav dnevni tok šou.

Ovakve nebuloze bi sigurno privukle širu pažnju javnosti, a definitivno ne bi bilo puno gore od trenutno najpopularnijih „emisija“ koje imamo (ne)sreću da nam krase tv ekrane. Ako ništa makar bi skoro na dnevnoj baz imali nove bisere.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)