Matej imao PROBLEM zbog 2.000 dinara? Taksista pozvao “opasne momke”, a onda se stvar otrgla kontroli

Potraga za Splićaninom Matejem Perišem (27) koji je nestao noć uoči Nove godine u Beogradu i dalje ne jenjava, a u potrazi pored MUP neumorno učestvuju korisnici društvenih mreža koji iz dana u dan imaju nove dojave, mahom sumanute, ali i teorije zavere.

Na društvenim mrežama od samog početka privatni detektivi, ali i razni drugi stručnjaci i građani svakodnevno objavljuju “neke nove informacije” vezane za tu kritičnu noć. Često se oglašavaju na brojnim profilima na Fejsbuku i Instagramu. To rade u znak podrške porodici, ali i kako bi korisnici javljali šta su sve čuli u vezi nestalog mladića iz Splita. Tako se na profilu “Pravda za Matej Periš” na Fejsbuku pojavila objava, u kojoj korisnik navodi “da su Matej i njegovo društvo 30. decembra imali nekih problema vezano za plaćanje taksi usluge u Beogradu”.

Foto: printscreen

– Ovako čuo sam da u išli na večeru tu noć i da je nastao problem oko 2.000 dinara. Oni nisu hteli da plate taksisti račun, pa je taksista pozvao neke opasne momke, koji su im naredili da moraju da plate 300 evra. Ne znam, da li je Matej trčao iz “Gotika” da nađe taksistu ili momke da plati. Možda su ga zvali da dođe, a možda je Matej bio uplašen i zato zaustavljao taksiste. Možda su skovali neki plan dok su ga čekali. Ovu priču možete uporediti sa videom. Ne znam, to sam čuo nekoliko puta i ne zna da li je istina. Ne znam da zbog ovoga možda nije imao problem – piše između ostalog u ovoj objavi na grupi “Pravda za Matej Periš”.

Ispod ove objave nizali su se brojni komentari podrške, spekulacija i teorija zavere. Inače, ovo je samo još jedna od mnogobrojnih objava i informacija ili pak dezinformacija koja se mogu naći na društvenim mrežama.

Podsetimo, MUP Srbije ranije je istakao da oni proveravaju sve moguće dojave i informacije. Pa tako imamo i nekolicinu onih koji su imali dojave da su negde videli Splićanina, takođe i te informacije je policija detaljno proverila, ali do sada ni jedna od tih dojava nije bila tačna.

Podsetimo, Matej Periš nestao je noć uoči Nove godine kada je izašao iz kluba “Gotik” u Beton hali, a zatim trčeći prošao Karađorđevu i Travničku ulicu sve do Save promenade, gde se prema snimcima vidi kako se približava reci Savi.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)