“Matej će zagrliti moju Tijanu i reći joj da ja ne brinem”: Dvojica očeva kroz suze iskazali BOL (VIDEO)

Nenad Periš, otac Mateja Periša, vratio se u Hrvatsku nakon višemesečnog ostanka u Beogradu i čekanjem vesti o svom nestalom sinu.

On je za HRT dao zajedničku izjavu sa Igorom Jurićem, ocem otete i ubijene Tijane Jurić, čiji je slučaj prethodnih godina uznemirio celu Srbiju. Dva oca su podelila tugu za svojom decom i pokazala međusobno poštovanje jedan prema drugom.

– Deli moju bol, do kraja najiskrenije, on tačno zna ko je Nenad Periš – rekao je Nenad o podršsci koju dobija od Igora Jurića.

– Ne znam zašto se ovo desilo, možda je ovo glupo što ću rećiali toliko sam srećan što sam upoznao Nenada i Mateja. Daće Bog da zajedno zagrlimo Mateja i da proslavimo njegov povratak zajedno. Ne bih da, opet će me Nenad razumeti, ali ako bude onaj drugi kraj, ja sam siguran da će Matej zagrliti moju Tijanu i da će je zagrliti i reći joj da ja ne brinem. Matej je taj koji je pokazao tu neku snagu koja ga danas drži u javnosti, njegovo lice i njegoce oči. Nenad mi je pokazao da mogu da učim da budem bolji čovek, on mi je pokazao – rekao je Igor Jurić.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin