Masakr kod Mladenovca: Danas svedoče taksista i još pet očevidaca

Osumnjičeni mladić nakon zločina na rampi kod Malog Požarevca ušao je u taksi i seo na zadnje sedište pored devojke. U ruci je, nezvanično, imao bombu, a drugu u torbici

 

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu za danas je zakazano svedočenje taksiste i još pet svedoka masakra kod Mladenovca kada je Uroš B. (21) ubio osam, a ranio 14 osoba u selima Dubona i Malo Orašje.

Osumnjičeni mladić nakon zločina na rampi kod Malog Požarevca ušao je u taksi i seo na zadnje sedište pored devojke. U ruci je, nezvanično, imao bombu, a drugu u torbici. Naredio je taksisti da ga vozi do Vinjišta kod Kragujevca. Čovek mu je rekao da ima vožnju do Uba i da to prvo mora da uradi.

Nezvanično, tada Uroš pristaje da u vozilu provede dva sata. Devojka koja je bila putnik na saslušanju u tužilaštvu rekla je da “morala da slaže da je trudna jer se plašila da će ih Uroš ubiti”.

Prema rečima svedoka osumnjičeni je u taksi vozilo ušao jako nervozan, ali je uspeo da se vremenom primiri. Njega je taksista odvezao u Višnjište kod ujaka gde je rano ujutru i uhapšen.

Samo nekoliko dana kasnije policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu uhapsila i R.B., Uroševog oca, a prošle nedelje ujaka G.G. Oni se nalaze u pritvoru i protiv njih se vodi objedinjen postupka.

Uroš B. se već desetak dana nalazi na veštačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.

U Tužilaštvu je priznao krivično delo, a pravdao se da su ga ljudi omalovažavali.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin