MARKO OBJAVIO PRIVATNU FOTKU SA STANIJOM! Dobrojevićeva na sva usta priča o RASKIDU, a ovako su sada POZIRALI! OSMEH OD UVA DO UVA

Bivši rijaliti učesnik i maneken Marko Marković objavio je na Instagram fotografiju sa bivšom devojkom Stanijom Dobrojević.

Naime, iako je par raskinuo sada se pojavila sumnja da je Stanija samo napravila pompu, a da je to daleko od istine. S druge strane, Dobrojevićeva je priznala da će se sa bivšim dečkom videti kako bi preuzela psa Pabla.

Ono što je zanimljivo je da su na fotografiji sa “Instagram storija” Stanija i Marko pozirali sa psom kao pravi ljubavni par.

Posle Marka je i Stanija objavila niz fotografija i napisala da je preuzela svog psa.

Plašila sam se susreta. Bilo je emotivno, što je negde prirodno i normalno! Plašila sam se i da me je Pablo zaboravio, ali nije. Obradovao mi se. To je moja mala radost i konačno smo opet zajedno – izjavila je Stanija za Pink.rs.

– Mi jesmo u kontaktu, treba ovih dana da dođe da mi vrati psa, to je već sad postala malo i agonija. Tačka je stavljena, još samo da dobijem psa – istakla je Stanija nedavno.

– Moj emotivni status je da sam ja slobodna devojka, “singl” sam. Otkad sam objavila da više nisam u emotivnoj vezi, to je invazija muškaraca, uglavnom zauzetih! Čekam slobodnog. Zauzeti su najagresivniji ovih dana – ima dosta momaka koji mi se udvaraju, uživam u njihovom udvaranju i pažnji, a ovi zauzeti su agresivniji – istakla je tom prilikom.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)