Marko je pijan ušao u pogrešan stan: KOMŠINICA MISLILA DA JE TO NJEN MUŽ, A KAD JE UPALILA SVJETLO – HAOS!

Marko je pijan ušao u pogrešan stan: KOMŠINICA MISLILA DA JE TO NJEN MUŽ, A KAD JE UPALILA SVJETLO – HAOS!

 

 

Nevjerovatan splet okolnosti doveo je do toga da je pijani Marco S. ušao u pogrešan stan i spavao s tuđom ženom. Grešku su shvatili tek kad je oslovio pogrešnim imenom, a na kraju svega je „pokupio“ i batine od njenog muža…

Nesvakidašnji slučaj stiže iz Njemačke, tačnije sa suda u gradu Würzburgu. Sve se odvilo u maju prošle godine, kada je jedna žena pozvala svog poznanika da nakon noćnog pijančevanja prespava kod nje u stanu, a ponudila mu je i seks, piše Fenix.

„Da ovo idete prodati nekome kao scenarij filma, odbili bi ga i rekli da je to nemoguće – tako je viši javni tužilac sažeo slučaj.
A priča kreće ovako, 48-godišnjak Marco otišao je posjetiti svoju 62-godišnju prijateljicu Sandru S. u Würzburg. Prije toga je otišao u provod. Ona mu je poslala SMS:

‘Ključ ti je iznad sandučića, dođi kad poželiš’.

I došao je. S 1,8 promila alkohola u krvi. Ušao je u pogrešan stan, kod komšinice. Bilo je kasno u noći i sva su svjetla bila ugašena i muškarac je na kraju otišao u krevet s drugom ženom, 33-godišnjom komšinicom.

Žena koja je u tom trenutku ležala u krevetu mislila je da joj je stigao muž i njih su dvoje spavali zajedno – on misleći da je ona njegova poznanica, a ona da je on njen muž. Grešku su uočili tek kad je muškarac ženu oslovio sa ‘Sandra’.

“Odmah sam ga odgurnula i upalila svjetlo. Stajao je gol ispred mene. To je bila moja noćna mora – rekla je žena na sudu, piše njemački Bild. Zatim je vrisnula upomoć. Njezin suprug je dojurio i pretukao čovjeka uz pomoć svojih prijatelja.

Slučaj protiv muškarca koji je spavao s pogrešnom ženom obustavljen je na sudu u ponedjeljak i on mora platiti 2400 eura odštete iako je i on žrtva u cijeloj priči jer su ga pretukli suprug žene s kojom je spavao i njegovi prijatelji. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin