Marijani se dogodilo ISTO što i Mateju! Sestra nestale učesnice rijalitija se oglasila: Evo šta je rekla

U medijima širom regiona kao bomba je odjeknula vest da je nestala Marijana Seifert, rođena sestra Maje Kovačević, bivše učesnice rijalitija.

Maja Kovačević se ovim nemilim povodom uključila uživo u emisiju jedne televizije gde je otkrila da nema novih informacija u istragi i da policija pregleda reku gde su nađene Marijanine lične stvari.

– Naravno da nisam dobro, zbunjena sam i ne znam šta da kažem. Nažalost, novih informacija nema, sve je i dalje pod velikim upitnikom. Niko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom, pregledava se reka s obzirom da su nađene tamo njene osobne stvari. Ovo je velika patnja i agonija, teško mi je da kažem bilo šta razumno i smisleno – rekla je Maja Kovačević.

Kaže da je za porodicu najgore neznanje šta se desilo sa Marijanom.

– Najgore je što se ništa ne zna, što nemamo nikakvih informacija. Roditelji su u katastrofalnom stanju, cela porodica je skrhana. Najgore je to neznanje, šta se desilo, zbog čega i gde je Marijana uopšte – kaže Maja.

Ističe da se porodica boji da će se potraga za Marijanom završiti isto kao što je to bio slučaj i sa Matejom Perišom.

– Priča se prati u Hrvatskoj, međutim, nažalost cela naša obitelj očekuje neke vesti, pa nek se i nađe na način na koji je i Matej nađen. Samo da više otkrijemo nešto. Teško mi je mnogo da pričam. Naš zaključak trenutno je da se dogodilo isto što i Mateju – ispričala je Maja.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin