Marija sinu od sobe napravila bajku: “Koliko ćemo te gnjaviti i razmaziti!”

Soba sina Marije Šerifović je prelepa…

 

Marija Šerifović postala je majka početkom decembra, a mesec dana posle toga nastavila je sa nastupima, sa kojih se odmah vraća kako bi što pre bila sa svojim sinom. I upravo dok je najavljivala jedan od nastupa njeni pratioci na Instagramu imali su priliku da vide ono što ih danima već zanima, a to je kako izgleda soba sina Marije Šerifović i da li je bila spremna još pre njegovog rođenja.

 

Iako nije pokazala celu Mariovu sobicu, pevačica je otkrila nekoliko detalja. Jedan od njih su tapete, dečije, sa zvezdicama i u boji adekvatnoj sobama za dečake.

 

 

Drugi detalj su baloni, koji su malenog Maria i sačekali pri dolasku iz Amerike u dom koji je Marija potpuno prilagodila njemu. Njega su tada sačekali i brojni pokloni od Marijinih prijatelja. A, jedna od onih koja se posebno obradovala njegovom rođenju je pevačica Jovana Pajić, koja za sebe kaže da je Mariova tetka.

 

– Koliko ćemo te gnjaviti i razmaziti! Imaš više tetki nego Zlatokosa! Neke su smešne, neke opasne i nežne. Neka glasne i snažne, neke vole da spavaju (one te neće čuvati noću), neke su u inostranstvu, one šalju strava poklone… Biće ti zabavno, to je sigurno – napisala je nedavno Marijina prijateljica Jovana.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE               www.rbsm-serije.com

Pratite nas na    INSTAGRAMU    I  FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)