Marija Šerifović Prvi Put Odvela Sina Na Letovanje, Pokazala Kako Mario Uživa Na Moru: Prizor Koji Topi Srca

0

Marija Šerifović Prvi Put Odvela Sina Na Letovanje, Pokazala Kako Mario Uživa Na Moru: Prizor Koji Topi Srca

 

 

 

 

Pevačica Marija Šerifović odvela je naslednika Maria na prvo letovanje.

 

Odmor provode u Crnoj Gori, ali nisu sami. Sa njima je pošla i bebisiterka, koju je Marija prvi put pokazala javnosti, ali je povela i svoju zubarku.

Sada je pevačica na svom Instagram nalogu podelila fotografiju malog Maria uz dirljiv opis: “Neka te večno sunce greje”.

 

 

 

Brojni komentari oduševljenja su se nizali ispod objave.

 

Podsetimo, Marija je u svom vlogu pokazala u kakvom luksuzu uživaju, a u apartmanu hotela imali su poseban krevetić za Maria.

 

Šerifovićeva je otkrila i koliko Mario provodi vremena na plaži. Morem je, kako ističe, oduševljen.

 

– Maria smo rešili da izvodimo baš rano ili kasno na plažu, ali otkrio je čari vode, tako da će biti teško vaditi ga – navela je Marija.

 

Inače, Marija je nedavno priznala da nikada neće obelodaniti identitet Mariovo oca, budući da bi u tom slučaju bila papreno kažnjena.

 

– To su stvari o kojima ne mogu i ne smem da govorim, zbog svih ugovora potpisanih, jer se nikad ne zna da li će ovo nekada neko da prevede, a onda da me tuži za deset miliona dolara, a možda je i više. Strašan je dasa, Evropejac – rekla je Marija.

 

Na pitanje kako je odlučila da sinu da ime Mario, Marija se prisetila.

 

– To jutro u bolnici, pošto sam želela što pre da dođem do dokumenata, dolazili su na svakih pet minuta:”Kako se zove dete, hoćete li reći?!”. Svi gledamo u dete, kako se zove, neko je izgovorio Mario i kraj priče – rekla je ona, a potom priznala da će svom sinu biti najveći oslonac i podrška, čime god on želeo da se u životu bavi.

 

– Rekle su mi prijateljice, ženetine i babetine u mom krugu, rekle su mi:”Ne izgovaraj previše, kosmos sve čuje”. Neka bude zdravo, pametno i pošteno biće. Što se mene tiče, može da bude i doktor nauka i vulkanizer.

 

 

Ako bude doktor nauka, živeće na Beverli Hilsu, a ako bude vulkanizer, kupiću mu ceo Tošin bunar! Trudiću se da ga čujem, vidim, osluškujem njegove potrebe i budem njegov oslonac – rekla je pevačica.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU          I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *