Marija Šerifović prokomentarisala Konstraktin plasman: Evo šta je rekla nekadašnja pobednica Evrovizije

Marija Šerifović prokomentarisala Konstraktin plasman: Evo šta je rekla nekadašnja pobednica Evrovizije..

 

Čestitke pljušte sa svih strana

Cela Srbija je u velikom uzbuđenju čekala nastup Ane Đurić Konstrakte koja nam je donela peto mesto na Evroviziji zahvaljujući glasovima publike.

 

Nekadašnja pobednica Eurosonga Marija Šerifović pomno je pratila Konstraktin nastup na koji je kako je napisala na instagramu veoma ponosna.

 

– Ponosni smo, napisala je Marija koja je od početka bodrila Konstraktu.

 

Moćna balada “Molitva” će zauvek ostati upamćena kao jedan od najvećih uspeha koji je naša zemlja postigla kada su u pitanju muzička takmičenja.

 

Srbija je prvi put kao nezavisna država učestvovala na “Pesmi Evrovizije” 2007. u Helsinkiju, kada je našu zemlju predstavljala Marija Šerifović sa pesmom “Molitva” i sa osvojenih 268 poena završila na prvom mestu.

 

Zaključno sa prošlom godinom, Srbija je jedina država koja je na “Evrosongu” pobedila sa svojom debitantskom pesmom, i to je dosad naš najbolji rezultat.

 

Čak 10 puta, od mogućih 13, Srbija se našla u finalu, devet puta se kvalifikovala za finale, dok je jedanput bila automatski plasirana u finale, 2008, kada je domaćin “Evrosonga” bio Beograd i kada su prvi put u istoriji tog muzičkog takmičenja održana dva polufinala i finale.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)