MARIJA raskopcala dekolte i izbacila OGROMNE SISE NAPOLJE – SEFICU zamalo SLOG NIJE STREFIO slikala ih KAO DOKAZ i URUCILA JOJ OTKAZ (FOTO)

Mari Di je mlada žena i majka dvoje dece koja je aktivna na TikToku i na toj mreži kreira zanimljive sadržaje za svoje pratioce. Zbog odeće koju nosi na radnom mestu, a koja, kako kaže, “ometa” okolinu, više puta je bila predmet kritika svojih nadređenih. Ona je zato podelila snimak gde joj šef za ljudske resurse sugeriše kako bi trebalo da povede računa jer nosi “neprimerenu odeću za posao”, nazvavši njene haljine “uznemirujućim”.

U snimku se čuje dijalog između nje i menadžerke.

– Žao mi je, ali to ne možete nositi. Previše je provokativno i ometajuće – rekla joj je menadžerka, nakon čega je Mari pokušala da se odbrani.

– To odvlači pažnju? – nadovezala se atraktivna plavuša pitanjem koje je očigledno imalo ironičnu konotaciju.

Menadžerka je, međutim, bila neumoljiva.

– Veoma – istakla je ona iako je Mari na sebi imala crnu haljinu zakopčanu do grla i dugačku do kolena.

Mari je zgodna plavuša koja se pojavljuje u snimku u pripijenoj rolka haljini sa kratkim rukavima koja ocrtava njenu lepu figuru. Iako ona ništa ne otkriva, šefica smatra da je neprimerena za posao te je devojku poslala kući. Mlada mama je takvu kritiku shvatila smešnom te je brže bolje podelila svoje iskustvo sa pratiocima na mreži i potražila mišljenje od njih.

Mnogi su u ovome videli žensku ljubomoru i savetovali Mari da ne obraća pažnju jer je i zgodna, ali i profesionalna.

– Ja sam HR menadžer, obučena si profesionalno i primereno –

– Nije problem tvoj stajling, već njena ljubmora. Sjajno izgledaš –

– Ne vidim apsolutno ništa pogrešno u ovome. Baš je simpatično – komentarisali su korisnici TikToka ispod Marine objave.

Devojka je ubrzo podelila video razgovora sa svojom menadžerkom koja ju je nakon objavljenog članka o njima pozvala kako bi joj se izvinila zbog pređašnjih konstatacija. Istakla je da je shvatila da je preterala, međutim, priča je dobila nastavak. Kada se zaposlena pred svojom menadžerkom pojavila u drugoj odeći, koja je otkrivala grudi, nakon izvinjenja šefica kadrovske službe joj je napomenula da je ipak danas neprikladno obučena.

Naime, da bi napravila eksperiment i videla u čemu greši, Mari je obukla lepu usku zelenu haljinu sa  dekolteom, te preko nje ogrnula bluzu na raskopčavanje. Pošto je menadžerka bila odsutna, menjao ju je jedan kolega, devojka je želela da čuje od njega mišljenje kako izgleda.

– Izgledaš sjajno. Okreni se jednom – čuje se kako muškarac govori dok ga Mari tajno snima telefonom, ali tako da mu se ne vidi lice.

Da li je po sredi bila ljubomora, kako je ponašanje svoje šefice nazvala ta mlada žena, ili muškarci i žene različito vide neke stvari, prosudite sami.

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin