Marija je sahranila ćerku (20) zbog PIRSINGA: Devojka više nije mogla da govori, već je bilo kasno

I da je preživela, verovatno bi bila u vegetativnom stanju zbog oštećenja mozga

 

Devojka od samo 20 godina umrla je nakon jeftinog pirsinga koji je izazvao infekciju. Doktori su pokušali da je spasu, ali uzalud, jer je infekcija zahvatila mozak.

Andresa Suza (20) otišla je u neimenovani salon za pirsing na jugu Brazila, i pre dva meseca stavila minđušu na donju usnu. Ali ubrzo su počeli problemi, ispričala je njena majka Marija.

– Platila je bušenje usne oko deset dolara, ali je ubrzo dobila infekciju. Usna joj se nadula i postala je crvena, i dobila je temperaturu i jake glavobolje – ispričala je njena mama.

Pošto porodica živi u delu Brazila u kojem ima denga groznice, najpre su pomislili da je Andresa dobila tu bolest i odveli su je kod doktora. Kada su Andresu pregledali, odmah su je smestili na intenzivnu negu, rekla je njena majka.

Pirsing više nije mogao da se izvadi, a Andresa više nije mogla da govori niti pomera usta.

Utvrđeno je da je devojka dobila jaku infekciju koja se kroz krvotok proširila na mozak i zahvatila 37 odsto najvažnijeg organa u čitavom telu. Operisana je, ali prekasno, i mesec dana je bila na intenzivnoj nezi. Umrla je 9. jula.

– I da je preživela, verovatno bi bila u vegetativnom stanju zbog oštećenja mozga – ispričala je neutešna majka za brazilske medije.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin