Marija (16) UPOZNALA 40 GODINA starijeg MUŠKARCA i PODALA MU – Siroti RODITELJI rekli jednu RIJEČ KOJA JE IZAZVALA lavinu KOMENTARA

Pored Marije, i njen suprug Nikson se susretao sa brojnim kritikama, pogotovo zbog činjenice što je svoju sadašnju suprugu upoznao dok je bila maloletna

 

Zbog svoje veze sa čak 40 godina starijim muškarcem, Marija Eduardo Dijas (23) se konstantno susreće sa ružnim komentarima na društvenim mrežama.

Vezu sa Niksonom je započela kada je imala 16 godina, a on 57 i sada imaju i zajedničko dete. Maria kaže da ne može da razume nepoštovanje i osuđivanje sa kojima se njena porodica susreće otkako je napravila TikTok profil i objavila vesti o njihovom venčanju i dolasku deteta.

 

– Čak sam zamišljala da će postati viralan, ali na pozitivan način. Da će biti ljudi koji će misliti: “Gle kakva lepa ljubavna priča…”, ali to se nije dogodilo. Lako je suditi kad ne znate celu priču. Jako smo srećni i uspešni, izgradili smo predivnu porodicu. Niko nema pravo da nas omalovažava. Živela ljubav! Volite se! Prestanite da širite mržnju i zlo – ispričala je Marija.

 

Pored Marije, i njen suprug Nikson se susretao sa brojnim kritikama, pogotovo zbog činjenice što je svoju sadašnju suprugu upoznao dok je bila maloletna.

– Ništa od ovoga nam ne smeta. Zajedno smo se suočili sa mnogo gorim stvarima, a Marija je uvek bila uz mene, pomogla mi je da savladam sve negativno i davala mi je snagu da nastavim da se borim. Ja nisam bogat, iako mnogi kažu da jesam i da Marija želi finansijsku stabilnost. Sa njene strane nikad nije bilo interesa za novac – ispričao je Nikson.

Video o venčanju para, koji je sada već izbrisan, prikupio je na stotine negativnih komentara.

“Ovo je tako neprijatno na toliko različitih načina”, “Šesnaest godina? To su učinci normalizacije pedofila u društvu. Ne, nije normalno da mator čovek bude sa devojkom od 16 godina”, bili su samo neki od komentara.

 

Par se prvi put upoznao 2015. godine kada je Nkson radio kao fotograf. Marija mu je na Fejsbuku poslala poruku kako bi fotografisao pevače u klubu u kojem je radila u to vreme. Brzo su postali prijatelji i zajedno su odlazili u bioskop i restorane, sve dok Marija nije shvatila da je zaljubljena u Niksona i da sanja da ga poljubi. Otkako su se upoznali, par se suočio sa predrasudama svoje porodice i prijatelja koji nisu odobravali vezu.

 

 

Međutim, neke od ovih napetosti su se smanjile nakon što je Marija podržala svog supruga tokom lečenja raka creva 2018. Mlada žena rekla je da joj je suprug bio ogromna podrška u životu, objašnjavajući da joj je susret s njim popravio raspoloženje i pomogao da prestane sa lekovima za depresiju, na čemu mu je njena porodica zahvalna. Marija je rekla kako je njen suprug “super tata” i bio je tu tokom cele trudnoće.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

– KLIKNI OVDJE  www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)