“Mama, boli me STOMAK”: Devojčica (12) otišla kod drugarice, a ono što se tamo dogodilo je SRAMOTNO

Potresena majka otkrila sve detalje

 

Jedna anonimna žena podelila je svoju ispovest na internetu i opisala kako se osećala kada joj je ćerka (12) saopštila kako se “provela” kod svoje drugarice iz odeljenja.

 

– Nedavno je moja 12-godišnjakinja išla nakon nastave direktno kod jedne devojčice iz razreda, da joj pomogne oko zadataka iz matematike. Poznajem njenu majku i imam je na Fejsbuku. Uglavnom, ćerka se vratila kući, zadržala se tamo tri i po sata i čim je ušla u kuću, sela je za sto: “Mama, gladna sam jako, boli me stomak od gladi. ” – započela je žena.

 

Ona je zatim otkrila šta se potom dogodilo.

 

– Pitala sam je zar nisu palačinke koje je teta pravila bile fine, jer stavila je fotografiju na svoju priču na Fejsbuku – napisala je ova žena i potom prepričala kako se osećala kada joj je ćerka saopštila šta se zapravo dogodilo:

 

– Kaže moja djevojčica: “Fino su mirisale, mene je teta zamolila da pričekam u sobi dok njena ćerka pojede”. Meni je suza krenula. Na fotografiji je bilo barem 30-ak palačinki, njih je kući troje.

 

Da je makar jednu dala detetu, koje je kao i njeno došlo gladno nakon šest sati nastave, ili da je barem ponudila parče hleba i putera, moje dete nije izbirljivo.

 

Kod moje bake, majke i mene se uvek sve delilo, makar nas desetoro bilo. Kakva su vremena došla, za plakanje – napisala je potresena majka.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin