MALU MARIJU (8) UBIO UJAK?! Jezivo saznanje: Devojčica pronađena silovana, bez odeće i sa tragovima krvi, uhapšen osumnjičeni muškarac

0

Tridesetdvogodišnji muškarac iz okruga Botošani u Rumuniji, osumnjičen je da je ubio svoju osmogodišnju nećakinju Mariju. Policija ga je uhvatila u blizini njegove kuće nakon što je ispalila dva hica.

 

 

Muškarac (32) je uhvaćen je u subotu, 25. maja, u blizini svoje kuće, saopštio je policijski inspektorat okruga Botošani (IPJ), prenosi News.ro. On se sumnjiči da je ubio osmogodišnju devojčicu koja je otišla od kuće u petak uveče, a koja je pronađena mrtva u šumarku na obodu sela u kom je Marija živela. Osumnjičeni je devojčici ujak.

 

Kako bi uhapsila osumnjičenog, policija je ispalila dva hica. „Muškarac osumnjičen da je izvršio delo identifikovan je i uhvaćen od strane policije. Viđen je dok je išao prema svojoj kući.

 

Dva pucnja su ispaljena u vertikalnoj ravni bez registrovanih žrtava ili druge štete“, saopštio je IPJ Botošani, dodajući da je intervencija bila teška.

 

Marija Silvija Čika Roša otišla je od kuće u petak oko 20:00, kod obližnjeg rođaka, ali se nikada nije vratila.

 

Odmah je počela potraga, a tokom noći dete je pronađeno mrtvo. Bila je bez odeće i sa tragovima krvi po telu, a istražitelji sumnjaju da je pre nego što je ubijena bila silovana.

 

Marija Silva Čika Roša

U potrazi za osumnjičenim učestvovali su policijski službenici IPJ Botošani, žandarmi, vatrogasci, granična policija, predstavnici Brigade za organizovani kriminal (BCCO) i Odeljenja za specijalne operacije (DOS), koji su koristili i dron i helikopter.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:        INSTAGRAMU         I        FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *