“Maltretirali ga i urinirali po njemu”: Otac napadača otkrio šokantne DETALJE bombaškog napada u Inđiji

Otac uhapšenog Zorana, Mirko, tvrdi da je istina drugačija

 

Činjenice kažu ovako – Zoran R. (23) iz okoline Rume uhapšen je u petak zbog sumnje da je u četvrtak uveče u jednom ugostiteljskom objektu u Inđiji hicem iz pištolja ranio Dragana K. (42), a potom u taj lokal bacio i ručnu bombu.

 

On će, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, ali i zbog izazivanja opšte opasnosti uz nedozvoljeno nošenje oružja i eksplozivnih materija, biti izveden pred Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici. Sve ostalo što je juče moglo da se čuje u Inđiji spada u domet spekulacija. A one su, naročito kada je reč o motivu za ovaj zločin, potpuno oprečne.

 

Prva verzija kaže da je Zoran od Dragana uzeo određenu svotu novca, a da mu je ovaj kao zalog dao svoj automobil. Navodno, Zoran je u četvrtak pozvao Dragana da se nađu u kafiću kako bi mu vratio novac.

 

Dragan je u objekat došao sa još jednim prijateljem, a kada se Zoran pojavio, on je prišao stolu za kojim su sedeli i, kako se vidi sa snimaka napravljenih sigurnosnim kamerama, odmah je uperio pištolj u Dragana. Kada je opalio i promašio metu, Zoran se okrenuo i počeo da beži dok su Dragan i njegov prijatelj pojurili za njim.

 

Sledeća scena koja se vidi na snimcima jeste da se ranjeni čovek i njegov prijatelj sakrivaju u unutrašnji deo lokala, a da se Zoran vraća sa bombom u ruci i da je ubacuje u kafić. Navodno, samo jednom je opalio iz pištolja pošto mu se on posle prvog hica – zaglavio.

 

– Dragan je krenuo ka drugim vratima lokala koja vode do auto-servisa, a njegov prijatelj se sakrio iza šanka. Usledila je eksplozija, a žrtava samo pukom srećom nije bilo, iako je Dragana jedan geler pogodio u vrat – navodi jedan o meštana Inđije sa kojim smo juče razgovarali.

 

DRUGA VERZIJA

Ipak, otac uhapšenog Zorana, Mirko, tvrdi da je istina drugačija. On je novinarima objasnio da njegov sin nije pozajmio nikakav novac ranjenom Draganu, već da je njegov sin bio žrtva napadnutog i njegovog prijatelja D. S.

 

– Prošle nedelje oni su sačekali mog sina, izvukli ga iz automobila i pretukli. Udarali su ga kundakom i čekićem. Urinirali su po njemu. Uzeli su mu automobil i tražili da im donese 4.000 evra da bi mu ga vratili.

 

Četiri dana su ga zvali, pretili mu, govorili da će mu silovati sestru, ubiti porodicu… – tvrdi ovaj čovek. Kako kaže, Zoran je tokom tih dana lagao gde mu je automobil.

 

– Ništa nije prijavio policiji, već je skupljao pare. Nije otišao ni kod lekara, nije rekao ni porodici šta se desilo. On je i ranije imao problem sa tim čovekom koji je juče sedeo sa Draganom.

 

Prošle godine su se potukli, a Zoran mu je tada izbio zub – tvrdi otac uhapšenog čoveka. Inače, ranjeni Dragan je sam došao u bolnicu, a kako smo juče saznali, posle ukazane intervencije vratio se u lokal u kojem je ranjen, gde je posle svega – popio pivo.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)