Maloletnik (17) sleteo sa puta kod Kosjerića: Vozio bez dozvole, četvoro osoba teško povređeno

Policija će i protiv 59-godišnjeg vlasnika traktora podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti

 

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, po nalogu višeg javnog tužioca u Užicu, podneće krivičnu prijavu protiv 17-godišnjaka iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je, u selu Gornja Pološnica kod Kosjerića, izgubio kontrolu nad traktorom sa prikolicom kojom je upravljao bez vozačke dozvole, sleteo sa puta u dvorište jedne kuće i udario 28-godišnjeg muškarca koji je tu sedeo, saopštila je Policijska uprava Užice.

Ovaj muškarac, kao i još četiri osobe koje su bile na prikolici traktora, zadobili su teške telesne povrede, dok je još dvoje putnika lakše povređeno i svi su zbrinuti u Opštoj bolnici u Užicu.

Policija će i protiv 59-godišnjeg vlasnika traktora podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin