Mali LUKA se SJEĆA svog PROŠLOG ŽIVOTA – opisao DO DETALJA šta se DOGAĐALO, čak SU I NAUČNICI OSTALI zapanjeni!“ – Video sam BOGA i VRATIO me je nazad” (VIDEO)

Neverovatna priča o dečaku koji je ispričao kako se seća da je poginuo u požaru u prethodom životu

 

Iako je priča zapravo stara nekoliko godina, britanski tabloid San upravo se setio Luka Ruelmana, dečaka koji je zapanjio svet tvrdnjom da se veoma dobro seća ko je bio u prošlom životu.

 

A taj dečak iz Sinsinatija je jednom prilikom pred majkom Erikom istakao da je on nekada bio Pem Robinson, Afroamerikanka koja je poginula 1993. tokom požara u hotelu Pakston u Čikagu.

 

Luk je prvi put pomenuo Pem kada je imao samo dve godine i rekao da je umro i otišao u raj.

 

– Video sam Boga, on me je gurnuo nazad i ponovo sam se probudio kao beba. Ti si me tada nazvala Luk – rekao je mališan zaprepašćenoj majci, nakon čega je žena krenula da istražuje.

I zaista, ubrzo je otkrila da je Pem Robinson jedna od 19 žrtava požara u pomenutom hotelu u Čikagu, a Luk je potom ispričao kako se dobro seća da je poginuo nakon što je skočio sa zgrade.

 

Erika je na neverovatnu priču dodala da je njen sin često otkrivao detalje iz svog navodnog prethodnog života.

 

Na primer, mogao je da ispriča da je u prošlosti imao crnu kosu, da prepozna minđuše koje je nekada posedovao kao devojčica, a vremenom je počeo da pokazuje sklonost sviranju klavijatura i slušanju Stivija Vondera. Drugim rečima, prema onome što je nekada volela pokojna Pem Robinson.

 

Lukov slučaj je tada zainteresovao producente emisije “Duh u mom detetu” (The Ghost Inside My Child), koji su pred njega postavili zanimljiv test.

Naime, mališanu su pokazali stranicu punu fotografija tamnoputih devojaka od tridesetak godina i pitali ga da li može da se prepozna.

 

Luk je u prvom pokušaju uperio prst pravo u Pem Robinson.

 

Porodica preminule Pem pristala je da pomogne Eriki Rulman da povuče paralele, ali ona nikada nije stala pred kamere.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin