“Mala” mu skočila na nos: DOSTAVLJAČ DOBIO OTKAZ ZBOG “HOPA CUPA” U KOMBIJU (VIDEO)

Radnik Amazona koji je trebalo da odnese nekoliko paketa na tri adrese u Tampi dobio je otkaz jer je uhvaćen kako upražnjava intimni odnos sa nepoznatom ženom.

 

Na snimku koji je obišao svijet vidi se kako dostavljaču iz parkiranog kombija izlazi djevojka u maloj crnoj haljini. Navodno, poznavali su se od ranije. U sred bijela dana “prahnolo” oboma “điđi miđi”, dogovorili se telefonom da to odrade u kombiju za dostavu.

Ali, radoznali i dokoni svijet sve snimao. Uhvatili su ih na završetku akcije. Na snimku se vidi kako djevojci dostavljač drži otvorena vrata prilikom izlaska, a po završenom poslu. Snimak je dostavljen njegovoj firmi, pa nije bilo teško da zaposleni u Amazonu na Floridi otkriju o kome je riječ.

Naravno, čim se snimak pojavio na društvenim mrežama, on je dobio otkaz.

“Ovo ponašanje zaposlenih ne odražava ono za čim Amazon teži a to su visoki standardi u pružanju usluga kupcima. Ulazak nepoznatih osoba u naša vozila takođe je ozbiljan prekršaj, tako da radnik više nije zaposlen kod nas – rekla je Marija Bosketi, portparol Amazona u SAD. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin