Mala Danka se probudila u kolima ka svom konačištu? Načelnik UKP izneo zaprepašćujuće detalje iz istrage

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić je izneo zaprepašćujuće otkriće

 

S. J. i D. D. ubili su malu Danku Ilić (2), a poslednje otkriće iz istrage zaprepastilo je javnost.

 

Dvojica radnika “Vodovoda” iz Bora priznali su ubistvo male Danke Ilić, a detalji iz istrage ne prestaju da šokiraju sve u Srbiji.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić je izneo šokantno otkriće.

 

Naime, nakon što su automobilom udarili Danku, oni su mislili da je mrtva i ubacili su je u gepek, ali je devojčica bila živa i u jednom momentu se probudila!

 

– Po njihovim navodima stali su da uriniraju blizu kuće. Kasnije, kad su nastavili, udarili su Danku i onda je stavili u gepek. Na GPS-u je zabeleženo čudno kretanje njihovog vozila. Priče im se ne poklapaju o davljenju deteta, jer se dete probudilo u toku vožnje i suvozač je udavio Danku, a oni ne mogu da se dogovore ko je izvršio davljenje, a kasnije su je bacili na deponiju – rekao je načelnik UKP i dodao:

 

– Prikupljaju se dokazi danonoćno. Jedan od ubica ima blokadu i ne može da se seti gde je ostavio telo. Činjenica je da se njihove priče poklapaju o detaljima udaraca, ali nisu bili usaglašeni o samom ubistvu deteta. Danka je bila u nesvesti kada su je udarili autom, a oni su mislili da je mrtva pa ih je iznenadilo što se probudila, a jedan od njih je i udavio i na kraju su se ratosiljali tela na deponiji – ispričao je Cmolić.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE          www.rbsm-serije.com

Pratite nas na         INSTAGRAMU         I         FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin