MAJU VOLK JE VERENIK NA SRAMAN NAČIN IZBACIO IZ KUĆE: Spakovao joj stvari u PSEĆE KESE, za njega je bila samo ZLO

0

Maja Volk svojom pozitivnom energijom šalje poruku da je u duši mlađa nego ikada, a telo i organizam održava praktikovanjem zdrave ishrana, kao i samog načina života.

Mnogima je inspiracija, a kako i ne bi, budući da je preživela mnogo toga i uspela da zadrži pozitivan duh i motivaciju.

Uprkos tome što gazi 7. deceniju, izgleda daleko mlađe, a tako se i oseća. Poznato je da je Maja do pre nekoliko godina uživala i u ljubavi sa jednim Grkom, a ljubavna priča nema srećan kraj.

Maja Volk
foto: Instagram / Majazmaja59

Naime, veza sa Grkom Nikosom Gusgunisom privukla je veliku pažnju, par je bio na korak do venčanja, a onda se desio šok obrt kojem se niko nije nadao, pa čak ni Maja.

Maju je bivši verenik ponizio na najgori mogući način, dok joj je sve stvari ostavio u kesama za đubre, ispred ulaznih vrata svog dvorišta. Međutim, Maju ovo nije poremetilo, niti joj je srozalo samopouzdanje.

Maja Volk
foto: Kurir / Marina Lopičić

Umesto da jadikuje nad sudbinom kao što bi mnogi uradili, Maja je sa osmehom na licu govorila za “Story” o svemu što joj se desilo u Grčkoj.

“To je bilo konačno stavljanje tačke na jedan period ljubavi. Na kraju je sve i u emotivnom smislu dobro ispalo, jer on nije želeo ni da me vidi, tako da sam čekajući na prijatnom vetriću u dvorištu crkve pedeset metara od njegove kuće bila pošteđena izliva negativnih otrovnih osećanja. S druge strane, moj Mihailo mu je sve rekao na lep način, nije mu dozvolio da vređa i “poklopio” ga je argumentima. Najvažnije je da se veliki blender vratio kući.”, objasnila je Maja za Story.

Maja Volk
foto: Instagram / Majazmaja59

Iako je imala podršku sina Mihaila, teško je podnela poniženja koja su je sačekala u glavnom gradu Grčke. Mada je svesna da sve što njen bivši verenik radi nije u skladu sa ponašanjem mentalno zdrave osobe, jer kako i sama kaže na njega je period izolacije i pandemije korona virusa loše uticao. Ispred ulaznih vrata ostavio je sve njene stvari spakovane u kese za đubre koje je Mihailo pokupio dok ga je ona čekala u blizini Nikosove kuće.

“Mislim da su korona i naša razdvojenost bile okidač za paranoju koja je već bila prisutna. Počelo je sa strahom od krađa, strahom od Cigana, strahom od požara, a sada je sve to dobilo neslućene dimenzije.

Maja Volk
foto: Instagram / Majazmaja59

“Znam da on za sve koristi velike kese pseće hrane, i u 13 kesa je pokušao da spakuje sve – od fotografija, garderobe, do blendera i dehidratora. Hvala mu što mi je uštedeo i nerve i vreme da ja to sama uradim…

Njegovi motivi su neobjašnjivi sa stanovišta zrele mentalno zdrave osobe, ali trebalo je da pretpostavim da je ovo moguće kod čoveka koji nema ni jednu jedinu ni uspomenu niti lepu reč za bilo koju žensku osobu s kojom je imao dužu vezu ili brak.

Sećam se da, kad sam jednom pokušala o tome da razgovaram s njim, da sam pomislila :

“Bože, ovo i mene čeka – sve najgore kad se završi.”I tako je i bilo. Za njega sam ja sinonim za najveće zlo i umislio je da sam sve vreme tajno kovala plan da dovučem svoju porodicu kod njega i sve mu uzmem. Nažalost, kada takve fiks ideje uzmu maha, tu razum, argumenti, dokazi ništa ne mogu da promene.”, objasnila je Maja.

Na pitanje šta oseća prema Nikosu posle svega, u svom stilu je odgovorila:

“Osećam samo beskrajno sažaljenje i tugu prema čoveku kome nisam mogla da pomognem. Po ko zna koji put se obistinila izreka da nema neizlečivih bolesti, samo neizlečivih ljudi.”, zaključila je.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *