Majka zavirila sinu u DNEVNIK i odmah zvala policiju: Slomila se dok je pričala o HORORU koji je zatekla

Nikol misli da je uradila pravu stvar za svog sina.

 

Mnogima je nezamiliva ideja da sopstveno dete prijavite policiji. Ipak, jedna majka je imala i više nego značajan razlog da pozove policiju.

Nikol Šubert je čistila svoj dom 2019. godine kada je naišla na dnevnik svog 17-godišnjeg sina u kojem je on napisao da je planirao da je ubije, a zatim da napadne svoju srednju školu u Vašingtonu.

– Bilo je jednostavno srceparajuće. Nisam htela da znam detalje – rekla je Nikol.

Tada je donela tešku odluku: prijavila je sina policiji. To je uradila jer je bilo mnogo učenika koje je poznavala i nije želela da budu povređeni.

– To je moje dete, ja sam ga rodila. Mnogo boli. Još uvek boli. U tom trenutku nije se radilo samo o njemu i meni. Radilo se o celoj školi – stotinama ljudi, stotinama dece – kazala je Nikol kroz suze.

Ova majka misli da je uradila pravu stvar za svog sina.

– Verujem da sam spasila živote. Ako postoji šansa da se spase makar jedna osoba, jedno dete, mislim da je vredno toga – rekla je Nikol.

Njen sin je uhapšen i priznao je krivicu za krivično delo pretnje bombom. Prošao je mentalnu evaluaciju i završio program rehabilitacije i društveno korisnog rada. S obzirom da su masovne pucnjave u porastu, Nikol se nada da će i drugi roditelji učiniti isto. Roditeljima daje još nekoliko reči mudrosti.

– Očigledno je da ne možemo stalno da kontrolišemo postupke naše dece. Koji mogu? Ali postoje znaci da nešto nije u redu – zašto se ponaša čudno? Zašto? Zašto je takav prema sebi? – kazala je ona.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin