Majka tužila sinove jer nisu željeli da se isele iz kuće: NIJE VAM OVO HOTEL

0

Majci (75) iz Italije dojadili su njeni odrasli sinovi od 42 i 40 godina, koji i dalje žive kod kuće, pa je pokušala da ih ubijedi da nađu svoj dom, između ostalog i zato što su zaposleni. Međutim, njeni pokušaji su bili uzaludni, zbog čega je odlučila da ih tuži, a sud joj je dao za to pravo.

 

Penzionerka iz grada Pavije na sjeveru Italije više puta je pokušala da ubijedi svoje odrasle sinove koji žive u njenoj kući da se isele jer su oboje zaposleni. Osim toga, nisu htjeli da dijele troškove niti da obavljaju kućne poslove. Međutim, sinovi nisu htjeli ni da čuju za to.

Majci je dozlogrdilo da njeni sinovi žive u „mama hotelu“, pa je podnijela tužbu sudu da joj se sinovi isele.

 

Sud u Paviji presudio je u korist majke i odredio rok da se dvojica sinova isele do 18. decembra, prenose italijanski mediji.
Kada mladi Italijani odlaze od kuće?

 

U Italiji relativno mnogo djece živi sa roditeljima i poslije 18. rođendana. Većina njih su muškarci, pa se za njih zalijepio nadimak „mamoni“ ili „mamini dječaci“ ili „bamboćcioni“, velike bebe. Zbog neizvjesnog zaposlenja povećan je broj Italijana koji ostaju kod kuće sa roditeljima.

 

Prema prošlogodišnjem istraživanju evropske statističke službe Eurostat, prosječna starost u kojoj su ljudi napuštali domove u Italiji bila je 30 godina. Dobrih 66 posto Italijana od 18 do 34 godine živi sa roditeljima. Ovaj udio je znatno iznad prosjeka EU od 50 posto. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *